Çözüldü {wqewe.%player%} Çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iBerkeBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.310
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer zaten bir vds sunucusuna yada ftp sunucusuna geçecekseniz sunucunuzu bilgisayarınıza kurmanızı tavsiye ederim eğer böyle bir düşünceniz yoksa aternosu kullanmaya devam edin ancak böyle sorunlar hep olabiliyor. 2. Olarak variables dosyanız şişmiş olabilir aternosda hafıza miktarı çok fazla değil hemen dolabiliyor...

Aternosdan Server proya Geçince Sorunun Devam Ettiğini Fakat Argümanı Kaldırınca Sorunun Düzeldiğini Fark Ettim Fakat Argümanın Niye Çalışmadığını Anlayamadım ? Sizin Kullandığın Skript Destekleyen Pluginlerin Adını Söylermisiniz Onlardan Kaynaklanıyor Olabilir.

SkQuery, Skllet, TuSKe ve SkUnity bunlar temel skriptler diyr biliyorum

Örneğin

Kod:
command /+küfürengelleyici:
    permission: op
    permission message: Bu Komutu Kullanabilmek İçin "OP" Yetkisine Sahip Olmalısın.
    trigger:
        is {küfürengelleyici.server} to true
        send "{@p} &7Serverinizde Küfür Engelleme Sistemi Başarıyla &a&lAktif&7."

on chat:
    if {küfürengelleyici.server} is true:
        if message is "a":
            cancel event
Kod:
options:
    p: prefix

command /+küfürengelleyici [<text>]:
    permission: op
    permission message: Bu Komutu Kullanabilmek İçin "OP" Yetkisine Sahip Olmalısın.
    trigger:
            send "{@p} &7Serverinizde Küfür Engelleme Sistemi Başarıyla &a&lDeAktif&7."
            delete {küfürengelleyici.server}
        if {küfürengelleyici.server} isn't set:
            send "{@p} &7Serverinizde Küfür Engelleme Sistemi Başarıyla &a&lAktif&7."
            set {küfürengelleyici.server} to true

on chat:
        if message contains "a":
            cancel event
message is ile message contains farklı şeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl