Ücretsiz Wortinax Trilogy Konu Tasarımı | ÜCRETSİZ | Dolandırıcı oldukları için ücretsiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Wortinax dediğiniz Rick ve Alfredonun yönettiği ekip mi?
Öyle birşey sanırsam :D
Tasarım gayet başarılı olmuş ellerine sağlık fakat anlamadığım bu ekip kimdir ? ve bu ekibe neden bunu yapıyorsun ?
Bu ekip şöyle bir ekip.. Paket çalıyor satıyor daha çok sistem topluyor birleştiriyor biz yaptık diye satıyor bitti.
Arkadaş discordlarında insan gibi konuyu konuştuk, ekibi de anlayış ile karşıladı herkes düşüncelerini sundu ve konu kapandı. Kendi hatalarının olduğunu, onlara hak verdiğim kısımların olduğunu falan konuştuk gayet medeni bir şekilde sohbet etmeye başladık Üyeler falan da katıldı, ne güzel sohbet ediyorduk (ekip işleri ile alakalı değil) adam olayın üstünden 10 dakika geçtikten sonra sinir olup ban attı. Senin kendi ekibin bile anlayış gösteriyorken, insan gibi tartışırken senin yediremeyip ban atman acizliktir! Anlamadığım olay şu; gayet güzel bir şekilde konuşuyoruz arkadaş size hırsız deyip küfür eder, sizleri daha da sinir edip üzerdim. Ben size de hak verdiğim yerler bile varken hak vermediğim bir kaç konudan dolayı bana ban atmak gerçekten acizlik. Üzüldüğüm nokta ne biliyormusun ekibinde ki adamlar. Onlar bile gayet medeni bir şekilde tartışıyorken senin sana destek çıkan, yanlış olduğun noktaları söyleyen birine ban atman aptallıktır. Rick denilen şahısa söylenmiştir:)

O değil de şu chat'dekiler bir grup kursun da konuşmaya devam edelim.
Boost için teşekkürler :D
Bu ekip ücretsiz eklentilere ekleme, oynama yaparak ücretli bir şekilde satan ekip. Bu arkadaşında kuyruk acısı varmış :D
Bak anlatıyor adam işte.
Ne bu ifşa mı :D? Sanki bi ben küfür ediyor muşum gibi birde ekran görüntüsü atıyosun :D
Haksız yere beni suçlarsan tabii kide böyle birşey söylerim. Yaptığınız cidden ayıp. Üsluplu bir şekilde gelseydiniz eyvallah düzeltirdim fakat köpek muamelesi yapıcaksanız hiç çalışmasaydınız benimle ?

?

edit : NoMercy adlı arkadaşta mı o Bu ekip ücretsiz eklentilere ekleme, oynama yaparak ücretli bir şekilde satan ekip dediğiniz grubun içinde. @SansarReisOfficial

Öyle birşey sanırsam :D

Bu ekip şöyle bir ekip.. Paket çalıyor satıyor daha çok sistem topluyor birleştiriyor biz yaptık diye satıyor bitti.

Boost için teşekkürler :D

Bak anlatıyor adam işte.

Ne bu ifşa mı :D? Sanki bi ben küfür ediyor muşum gibi birde ekran görüntüsü atıyosun :D

Haksız yere beni suçlarsan tabii kide böyle birşey söylerim. Yaptığınız cidden ayıp. Üsluplu bir şekilde gelseydiniz eyvallah düzeltirdim fakat köpek muamelesi yapıcaksanız hiç çalışmasaydınız benimle ?
Kanka wortinaxın yaptığı yetmiyormuş gibi bide sen başladın ben seninle adam gibi konuştum ama ortağım çıkıştı baya onun için kusura bakma ama senden ben satın aldıysam onu dinlememen lazımdı.

"Ne bu ifşa mı :D? Sanki bi ben küfür ediyor muşum gibi birde ekran görüntüsü atıyosun :D" cümlesi ne demek yazmışsın attım neden sıyırmaya çalışıyorsun :D

Hiç güvenemedim, konuyu reportladım ne olur ne olmaz diye. Ekibe katılan bir üyesin çünkü.

Aynen kanka o ekibin içindeyim onu kötülüyorum xd
Boost için teşekkürler.
Hiç güvenemedim, konuyu reportladım ne olur ne olmaz diye. Ekibe katılan bir üyesin çünkü.
Kardeşim bana garezin mi var çok şüpheleniyosan indirme bide rep atıyor sanırsın Bill Gates sana virüs atıpta napıcam tasarımla uğraşıyorum bide beni o ekip yüzünden mi kötülüyorsun ? git kumda neyse..
Bir zamanlar paralıydı galiba.
Hayır değildi.
Biraz gereksiz çıkıştı sanırım. Buna para verecek kişi varsa kusura bakmayın da neyse
Hocam hala aynı şeyi yapıyosunuz. Eleştirilerinizi kendinize saklayın ücretli değildi zaten. Kullanmıyıcaksan git yoluna allah allah,bıraksak sövüceksin bana kötü diye. Niye çıkıştın diyorsun hocam "hiç yoktan iyidir" diye bir laf var biliyorsundur büyük ihtimal.. İster kullan ister kullanma. Anlamadığım şey şu hani tasarımcı olsan eleştirsen eyvallah sanırsın yıllardır tasarım işinde uğraşıyo ve çok kaliteli bir tasarımcısın.
Neden bana çıkıştın anlamadım ki? Paralı olsaydı para verilecek bir tasarım değildi, bundan bahsettim.
Sen para verme.. Her göz aynı değil.
Kanka wortinaxın yaptığı yetmiyormuş gibi bide sen başladın ben seninle adam gibi konuştum ama ortağım çıkıştı baya onun için kusura bakma ama senden ben satın aldıysam onu dinlememen lazımdı.

"Ne bu ifşa mı :D? Sanki bi ben küfür ediyor muşum gibi birde ekran görüntüsü atıyosun :D" cümlesi ne demek yazmışsın attım neden sıyırmaya çalışıyorsun :D
Ne için attın onu anlamadım..

Güncelleme: Meraklılara özel VirusTotal eklendi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl