SansarReisOfficial
Tasarımcı
- Elmaslar
- 415
- Minecraft
- CrazySansar
Discord:
Corrsy#7006
Öyle birşey sanırsam :DBu Wortinax dediğiniz Rick ve Alfredonun yönettiği ekip mi?
Bu ekip şöyle bir ekip.. Paket çalıyor satıyor daha çok sistem topluyor birleştiriyor biz yaptık diye satıyor bitti.Tasarım gayet başarılı olmuş ellerine sağlık fakat anlamadığım bu ekip kimdir ? ve bu ekibe neden bunu yapıyorsun ?
Boost için teşekkürler :DArkadaş discordlarında insan gibi konuyu konuştuk, ekibi de anlayış ile karşıladı herkes düşüncelerini sundu ve konu kapandı. Kendi hatalarının olduğunu, onlara hak verdiğim kısımların olduğunu falan konuştuk gayet medeni bir şekilde sohbet etmeye başladık Üyeler falan da katıldı, ne güzel sohbet ediyorduk (ekip işleri ile alakalı değil) adam olayın üstünden 10 dakika geçtikten sonra sinir olup ban attı. Senin kendi ekibin bile anlayış gösteriyorken, insan gibi tartışırken senin yediremeyip ban atman acizliktir! Anlamadığım olay şu; gayet güzel bir şekilde konuşuyoruz arkadaş size hırsız deyip küfür eder, sizleri daha da sinir edip üzerdim. Ben size de hak verdiğim yerler bile varken hak vermediğim bir kaç konudan dolayı bana ban atmak gerçekten acizlik. Üzüldüğüm nokta ne biliyormusun ekibinde ki adamlar. Onlar bile gayet medeni bir şekilde tartışıyorken senin sana destek çıkan, yanlış olduğun noktaları söyleyen birine ban atman aptallıktır. Rick denilen şahısa söylenmiştir:)
O değil de şu chat'dekiler bir grup kursun da konuşmaya devam edelim.
Bak anlatıyor adam işte.Bu ekip ücretsiz eklentilere ekleme, oynama yaparak ücretli bir şekilde satan ekip. Bu arkadaşında kuyruk acısı varmış :D
Ne bu ifşa mı :D? Sanki bi ben küfür ediyor muşum gibi birde ekran görüntüsü atıyosun :D
Haksız yere beni suçlarsan tabii kide böyle birşey söylerim. Yaptığınız cidden ayıp. Üsluplu bir şekilde gelseydiniz eyvallah düzeltirdim fakat köpek muamelesi yapıcaksanız hiç çalışmasaydınız benimle ?