beatera
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Beater
atomickill7
işe yaramadı ikisinde yaptım/rg flag wgadi use allow
yapınız. Sorununuz devam ediyorsa server.properties içerisinde:
spawn-protection=1
olarak ayarlayınız. Yüksek ihtimalle spawn dünya başlangıcı sınırları içerisindesiniz.
atomickill7
O bölgede sandık açıp kapatabiliyorlar mı? Yapabiliyorlarsa sandığa market kurduğun eklentinin adı nedir?işe yaramadı ikisinde yaptım
sandık ile satım yapmak istemiyorum çok uzun sürüyor sadece Worldguard ve ya worldedit içinde Tabela kullanımını açmak istiyorum sağ tıklayınca alsın o kadar.O bölgede sandık açıp kapatabiliyorlar mı? Yapabiliyorlarsa sandığa market kurduğun eklentinin adı nedir?
atomickill7
Sandığı açıp açamamalarını market yapmak için değil bölgede ne tür bir koruma var anlayabilmek için soruyorum.sandık ile satım yapmak istemiyorum çok uzun sürüyor sadece Worldguard ve ya worldedit içinde Tabela kullanımını açmak istiyorum sağ tıklayınca alsın o kadar.
diğer sunucularda Marketlerde direk tabela ile satın alım yapılabiliniyor.
hemen bakıyorumSandığı açıp açamamalarını market yapmak için değil bölgede ne tür bir koruma var anlayabilmek için soruyorum.
Sandığı açıp açamamalarını market yapmak için değil bölgede ne tür bir koruma var anlayabilmek için soruyorum.
atomickill7
Tabela marketini hangi eklenti ile yapıyorum demiştin?Açılıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!