Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sunucumda 1 v 1 arena sistemi kurdum opsi olmayan adamlar arenaya blok koyamiyor veya ağ koyamiyor rg flagdan block kirma koymayi acsam bile mapi kırıyorlar bunu nasıl çözebilirm ki sadece yere iksir ağ buz koya bilsinler mapi kıramasınlar yardım edersiniz mutlu olurum DC ArdaBey#6032
sunucumda 1 v 1 arena sistemi kurdum opsi olmayan adamlar arenaya blok koyamiyor veya ağ koyamiyor rg flagdan block kirma koymayi acsam bile mapi kırıyorlar bunu nasıl çözebilirm ki sadece yere iksir ağ buz koya bilsinler mapi kıramasınlar yardım edersiniz mutlu olurum DC ArdaBey#6032
Kitsiz 1v1 Plugini Kurup Arenayı Başka Bir Dünyaya Taşıdıktan Sonra Blok Kıramazlar Veya Bir Blok Yerleştirdikten Sonra O Blok 10 Saniye Sonra Yok Olur.