Sol Reklam

Çözüldü worldguard hatası yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RelaxTatlim

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Puanlar
2.210
Yer
konak
Minecraft
RelaxTatlim

Discord:

! Bedava Pasta#7887

selam rg konusunda bi sıkıntıdayım alışılmadık bi durumla karşılaştım mesela rg define spawn diye bir rg oluşturuyorum kocaman bir yer o spawn rgsinin içine ufak madenler ekledim 7x7 büyüklüğünde felan şimdi spawnı ayarladım pvp açık ama yerleri kıramıyorlar block koyamıyorlar burası okey ama spawn rgsinni içindeki maden e rg açtığımda ayarlayamıyorum önceden ayarlanıyordu ama bir hata vermeye başladı resim olarak atacağım yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekler

• image.png
    image.png
    267,2 KB · Görünt.: 76
not olarak ekleyim unuttum eklemeyi bu hatayı verdiğinden beri blcok break olayını kullanamaıyorum ancak dosyalardan düzenleyebiliyorum ama düzenlediğimde ise yukarıda anlattığım olay gerçekleşiyor

selam rg konusunda bi sıkıntıdayım alışılmadık bi durumla karşılaştım mesela rg define spawn diye bir rg oluşturuyorum kocaman bir yer o spawn rgsinin içine ufak madenler ekledim 7x7 büyüklüğünde felan şimdi spawnı ayarladım pvp açık ama yerleri kıramıyorlar block koyamıyorlar burası okey ama spawn rgsinni içindeki maden e rg açtığımda ayarlayamıyorum önceden ayarlanıyordu ama bir hata vermeye başladı resim olarak atacağım yardımcı olursanız çok sevinirim
Sunucu sürümü?

1.19.3 spigot bukkit

evet öyle olması gerekiyor yarım saat önce çalışan şey bi yarım saat sonra çalışmamaya başladı neden olabilirki yani güncel de

evet öyle olması gerekiyor yarım saat önce çalışan şey bi yarım saat sonra çalışmamaya başladı neden olabilirki yani güncel de
Bu hata genellikle WorldGuard'ın bölge koruma özelliğinde bir flag'in yanlış kullanımı ile ilgilidir.

Bu hatayı düzeltmek için öncelikle, hangi flag'in yanlış kullanıldığını belirlemeniz gerekiyor. WorldGuard konsolunda hatanın hangi flag ile ilgili olduğunu belirtecektir.

Daha sonra, flag'i düzgün bir şekilde ayarlamak için WorldGuard belgelerini okumanız gerekiyor. Flag'in nasıl kullanılması gerektiğini anlamak için WorldGuard belgeleri size yardımcı olacaktır.

Genellikle, "pvp" flag'i için bu hatayı alırsınız. "pvp" flag'i, bir bölgedeki oyuncuların birbirlerine saldırıp saldıramayacaklarını kontrol eder. Bu flag'i ayarlamak için, bölgeyi seçtikten sonra "/rg flag [bölge adı] pvp allow" komutunu kullanmanız gerekiyor.

Eğer bu hata farklı bir flag ile ilgiliyse, WorldGuard belgelerinde flag'in nasıl kullanılacağına dair talimatlar bulabilirsiniz.

teşekkür ederim çok yardımcı oldun hemen deniyorum <3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı