maadenci
place:
"%region at event-block%" = "wgismi"
cancel event if event-block != stone
break:
"%region at event-block%" = "wgismi"
cancel event if event-block != stone
whiskeytr
Taşa region ata örneğin "/rg define tas" sonra taşın flagını değiştir "/rg flag tas build allow" artık kırılabilir. Skripti böyle gereksiz şeylerde kullanmamanı tavsiye ederim :) viphammadde videoları var internette nasıl yapılır gibisinden ordanda öğrenebilirsin.WG li alanda sadece mesela taş konulmasını istiyorum ve otaşı kırabilsin nasıl yapabilirim veya skript varmı böyle bir
maadenci
Sanırım arkadaşın isteğini okumadan cevapladınız.Taşa region ata örneğin "/rg define tas" sonra taşın flagını değiştir "/rg flag tas build allow" artık kırılabilir. Skripti böyle gereksiz şeylerde kullanmamanı tavsiye ederim :) viphammadde videoları var internette nasıl yapılır gibisinden ordanda öğrenebilirsin.
build allow yaptım bütün bloklar koyuluyorWG alanındaki build, block-break ve block-place flaglarını allow olarak ayarlayın.
Kod:place: "%region at event-block%" = "wgismi" cancel event if event-block != stone break: "%region at event-block%" = "wgismi" cancel event if event-block != stone
maadenci
"%region at event-block%" = "wgismi" kısmını "%region at event-block%" contains "wgismi" olarak değiştirin.peki ben bunu bütün tekneler koyulsun nasıl yapıcam boat yazdım olmadı stone yerine boats yazdım o da olmadı yani entity varlıklarıAlanın adı tırnak işaretleri içerisindeki isimle aynı olmalı. Eğer tekrar olmaz ise"%region at event-block%" = "wgismi"kısmını"%region at event-block%" contains "wgismi"olarak değiştirin.
maadenci
Kod zaten tekneleri engelleyemez, tekneler varlıklardır.peki ben bunu bütün tekneler koyulsun nasıl yapıcam boat yazdım olmadı stone yerine boats yazdım o da olmadı yani entity varlıkları
whiskeytr
2 Satır kodu loopa sokarak svyi çökertirim kanka 2 satır kodun zararı olmaz dersin sonraSanırım arkadaşın isteğini okumadan cevapladınız.
Bir alan içerisine sadece taşın konulup kırılabilmesini istemiş. Skript büyük projelerde de kullanılır küçük projelerde de. İki satır kodun zararı olmaz. :)
maadenci
Zekâ seviyesi belirli bir derecenin üstünde olan herhangi bir homosapien gereksiz yerlere loop kullanmaz.2 Satır kodu loopa sokarak svyi çökertirim kanka 2 satır kodun zararı olmaz dersin sonra
Ayrıca adam sadece taşa rg define cekip taşın build flagını allow yapacak dedim bende sende dediğimi iyi oku bence xd
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!