Çözüldü WorldGuard Build Ve Blok Kırmayı Kapatamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gabrin_2468
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 228
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gabrin_2468

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
gabrin_2468

Discord:

gabrin1923

WorldGuard ın worldguard-bukkit-7.0.5-dist sürümünü kullanıyorum build veya blok kırmayı kapatmaya çalıştığımda ise bu hatayı veriyor
2024-09-09_16.40.36.webp

Seçtiğin alanı komut ile öncelikle bir isim verdinmi?

Knk ilk /rg def (isim) yaparak bölgeye isim veriyosun
Sonra /rg flag build (isim) build deny yazarak kapatıyosun.
Böylemi yaptın?

pardon yanlış yazmışım /rg flag (isim) build deny

yazdıktan sonramı hiçbir şey olmadı onu anlayamadım komutu yazdığında tam olarak hata ney? manuel olarak ayarlaman lazım diyor orda?

yazdıktan sonramı hiçbir şey olmadı onu anlayamadım komutu yazdığında tam olarak hata ney? manuel olarak ayarlaman lazım diyor orda?
komutlarını verebilirmisin build yapmanın ve blok kırmanın birde komutla deneyim

komutlarını verebilirmisin build yapmanın ve blok kırmanın birde komutla deneyim
Kusura bakma ben komutla yapıyon sandım yukarda cevap olarak evet diyince sorun zaten komutla yapman gerektiğinde
/rg flag (isim) isim veriri

Bunlar ise yetki verme:

/rg flag isim build deny (Bu komut wg'li alanda build yapılmasını engeller açmak için deny yerine allow yazmanız yeterlidir.)
/rg flag isim pvp deny (Bu komut wg'li alanda pvp yapılmasını engeller açmak için deny yerine allow yazmanız yeterlidir.)
/rg flag isim mob-spawning deny (Bu komut wg'li alanda mob spawnlanmasını engeller açmak için deny yerine allow yazmanız yeterlidir.)
/rg flag isim tnt deny (Bu komut wg'li alanda tnt kullanımı engeller açmak için deny yerine allow yazmanız yeterlidir.)
/rg flag isim invincible allow (Bu komut wg'li alanda fall damage yemenizi engeller eski haline döndürmek için allow yerine deny yazmanız yeterlidir.)

keşke bir olum / olumsuz bir cevap alsaydım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl