Çözüldü Worldguard bug

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selcukwashere

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
200
Arkadaşlar sunucumda şöyle bir saçmalık oldu bugün. global i korumaya alıyorum, op değilken blok kırınca Bu blogu kıramazsın uyarısı veriyor ama blok yine de kırılıyor. plugini ve dosyalarını silip yukledim yine aynı problem. sorun neyden kaynaklıdır?

puligini güncelemeyi dene bence

atıgınız rgde bir sorun olaibilir dostum yada başka bir puligin ille çakışıyor olabilir
plugini silip tekrar yukluyorum spawndaki hiçbirşey kırılmıyor ama onun dışındaki heryer kırılıyor spawnda rg olmamasına rağmen

plugini silip tekrar yukluyorum spawndaki hiçbirşey kırılmıyor ama onun dışındaki heryer kırılıyor spawnda rg olmamasına rağmen
başlanğıç koruması vardır server.properties içinden ayarlanıyordu galiba

başlanğıç koruması vardır server.properties içinden ayarlanıyordu galiba
şöyleki kırılamayan yerler eskideki spawn rg siydi ama plugini sildim yukledim spawnda rg olmamaısa rağmen blok kırılmıyor acaba region dosyalarına işlendiği için sorun mu yaratıyor anlamadım

şöyleki kırılamayan yerler eskideki spawn rg siydi ama plugini sildim yukledim spawnda rg olmamaısa rağmen blok kırılmıyor acaba region dosyalarına işlendiği için sorun mu yaratıyor anlamadım
dedğim gibi benimd ebaşıma geldi başlangıç koruması diye bir şey var kırılmamsının sebebi odur aynı rg atılmış gibi kıramazsın

Lobiyi tamamen rg le birde öyle dene.

Bir de eklentinin bir eski sürümünü yükleyerek deneyin.

Bir 10 dakikaya sunucunuza gelip size yardım etmeye çalışacağım. Biraz bekler misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl