TanımsızKisi#6250
en son sürümünü kullanıyorum sunucuma uygunpuligini güncelemeyi dene bence
TanımsızKisi#6250
atıgınız rgde bir sorun olaibilir dostum yada başka bir puligin ille çakışıyor olabiliren son sürümünü kullanıyorum sunucuma uygun
plugini silip tekrar yukluyorum spawndaki hiçbirşey kırılmıyor ama onun dışındaki heryer kırılıyor spawnda rg olmamasına rağmenatıgınız rgde bir sorun olaibilir dostum yada başka bir puligin ille çakışıyor olabilir
TanımsızKisi#6250
başlanğıç koruması vardır server.properties içinden ayarlanıyordu galibaplugini silip tekrar yukluyorum spawndaki hiçbirşey kırılmıyor ama onun dışındaki heryer kırılıyor spawnda rg olmamasına rağmen
şöyleki kırılamayan yerler eskideki spawn rg siydi ama plugini sildim yukledim spawnda rg olmamaısa rağmen blok kırılmıyor acaba region dosyalarına işlendiği için sorun mu yaratıyor anlamadımbaşlanğıç koruması vardır server.properties içinden ayarlanıyordu galiba
TanımsızKisi#6250
dedğim gibi benimd ebaşıma geldi başlangıç koruması diye bir şey var kırılmamsının sebebi odur aynı rg atılmış gibi kıramazsınşöyleki kırılamayan yerler eskideki spawn rg siydi ama plugini sildim yukledim spawnda rg olmamaısa rağmen blok kırılmıyor acaba region dosyalarına işlendiği için sorun mu yaratıyor anlamadım
olmadı onu da denedim zaten önemli olan spawn değil spawnın dışı kırılıyor.Lobiyi tamamen rg le birde öyle dene.
olmadı. yine aynı yerler kırılıyor build çeksem bile. build flag i işe yaramıyor onu farkettimBir de eklentinin bir eski sürümünü yükleyerek deneyin.
olur.Bir 10 dakikaya sunucunuza gelip size yardım etmeye çalışacağım. Biraz bekler misiniz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!