on join:
loop players:
if player is in region "spawn": # Eğer oyuncu spawn bölgesindeyse
give night vision potion of duration 9999 seconds to the player # Sınırsız gece görüş iksiri verir.
uurayee
on join eventi kullanman doğru değil ayrıca loop players kullanmana birşey söyleyemiceğim.Selam istediğin kod aşağıda;
JavaScript:on join: loop players: if player is in region "spawn": # Eğer oyuncu spawn bölgesindeyse give night vision potion of duration 9999 seconds to the player # Sınırsız gece görüş iksiri verir.
#NOT BU SKRİPT EĞER OYUNCU SPAWNDA SUNUCUYA GİRİŞ YAPTIYSA GÖNDERİR.
Bu kodu on respawn gibi fonksiyonlara entegre edebilirsiniz.
wibonsue#8862
ya o gece görüşünü örnek olarak verdim kendi modlu sunucumda kullanacağım özel bir potion efekti var onu vereceğimon join eventi kullanman doğru değil ayrıca loop players kullanmana birşey söyleyemiceğim.
Ayrıca daha güzel bir eklenti önerebilirim belki işine buradaki birçok şey yarayabilir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
wibonsue#8862
Hocam istediğim sunucuya girdiklerinde değil o belirli regiona ne zaman girerse o zaman çalışıcak ve loop şeklinde olması lazım @Anemys Hocam yardımcı olabilir misinizSelam istediğin kod aşağıda;
JavaScript:on join: loop players: if player is in region "spawn": # Eğer oyuncu spawn bölgesindeyse give night vision potion of duration 9999 seconds to the player # Sınırsız gece görüş iksiri verir.
#NOT BU SKRİPT EĞER OYUNCU SPAWNDA SUNUCUYA GİRİŞ YAPTIYSA GÖNDERİR.
Bu kodu on respawn gibi fonksiyonlara entegre edebilirsiniz.
wibonsue#8862
benim yaptığım script çalışıyor fakat loop lazım sürekli vermesi için efektiHocam istediğim sunucuya girdiklerinde değil o belirli regiona ne zaman girerse o zaman çalışıcak ve loop şeklinde olması lazım @Anemys Hocam yardımcı olabilir misiniz

_thread
sürekli vermesi için döngüye gerek yok. bir kere süresiz ver ve çıkarken efekti silmesini sağla.benim yaptığım script çalışıyor fakat loop lazım sürekli vermesi için efekti
susgun
options:
region: spawn_region
on enter of player:
if player is in region:
give night vision effect to player forever
send "Başarıyla gece görüşü efekti aldınız!" to player
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!