WorldGuard 6.2 Türkçeleştrime

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fix3d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 834

Fix3d

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
R08Bdo.jpg

PHP:
build-permission-nodes:
    enable: true
    deny-message: '&cBunu yapmak icin yetkin yok!'
Arkadaşlar bu konunun işinize yararyacağını düşünüyorum. Bildiğiniz gibi worldguard 6.2 update ile blok kırdığımızda veya herhangi birşey yaptığımızda şu ingilizce yazı çıkıyordu. Ben bu sorunu forumda belirttiğimde MessageFiliter plugini kullanmamı önerdiler. Fakat bu işlemi pluginsiz direk config den çok kolay bir şekilde ayarlıyabiliyoruz. Config dosyanız yeni ise 167. satırda build-permission-node i aktif yapıp deny message i ayarlayabilirsiniz. İyi forumlar :)

Saol dostum işime yaradı +Rep

Bu yapacağınız işlem sadece blok kırma mesajını etkiler. Benim önerdiğim MessageFilter eklentisi ile worldguardın tüm hata/uyarı/bilgilendirme mesajlarını türkçeleştirebilirsiniz.

Bu yapacağınız işlem sadece blok kırma mesajını etkiler. Benim önerdiğim MessageFilter eklentisi ile worldguardın tüm hata/uyarı/bilgilendirme mesajlarını türkçeleştirebilirsiniz.
WorldGuard'da zaten sadece blok kırma çıkmıyormu ? :D cahilim aydınlat beni

WorldGuard'da zaten sadece blok kırma çıkmıyormu ? :D cahilim aydınlat beni
6.2 de örneğin domuza sağ tıklayınca yabancı dilde binemezsin falan yazıyoda onada çözüm bulmaya çalışacam. Öyle bir kaç şey daha var. Elimden geldiğince extra plugin kullanmamaya çalışıyorum. Hobi olarak kendi pcmde sunucu yapıp test falan yapıyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl