Şuan 7.3.7WorldEdit sürümünüz nedir?
/ver komutu ile sunucu versiyonunuzu iletebilir misiniz? 7.3.7 WorldEdit sürümünün normalde 1.21.1 desteği mevcut.Şuan 7.3.7
/ver komutu ile sunucu versiyonunuzu iletebilir misiniz? 7.3.7 WorldEdit sürümünün normalde 1.21.1 desteği mevcut.
Spigot nerden bulabilirim. bulamadım. spigot sitesindede indirmiyor.Sanırım WorldEdit eklentisi craftbukkit desteklemiyor, sunucu jarınızı 1.21.1 paper veya spigot olarak indirmeniz büyük ihtimal ile sorununuzu çözecektir.
Optimizasyon açısından paper kullanmanızı tavsiye ederim.Spigot nerden bulabilirim. bulamadım. spigot sitesindede indirmiyor.
Paper kurdum spigot indirmedi. Şuan çalışıyor. Teşekkürler.Optimizasyon açısından paper kullanmanızı tavsiye ederim.
Paper için:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Spigot için:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
takendisiyim
bildiğim diye kullanmak istedim.Hocam Paper yerine neden CraftBukkit veya Spigot indirdiniz ki, ikisi de antika ve müzelerde sergilenen jarlar artık, kullanılmıyor günümüzde.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!