Skript Paylaşımı WorldEdit Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Twenor42

Namı Değer " Twenor "
Elmaslar
591
Minecraft
Twenor42

Discord:

Twenor42 #7483

Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlere forumlarda gezinirken bulduğum worldedit skriptini paylaşıyorum. Umarım işinize yarar.

9QpgLo.png

Kod biraz uzundur o yüzden buraya kod halinde yapıştırmadım hastebinden kullanın.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şuan başka işlerim olduğu için türkçelleştirme yapmadım kendiniz türkçelleştirebilirsiniz.

QagvvG.png

9QpgLo.png

D
ipnot : Skripti ben yazmadım sadece paylaştım işinize yararsa kullanın yaramaz ise kullanmayın kötü yorum atıp'ta beni germeyin :)

İngilizcesi iyi olan arkadaşlar çevirebilir ama eklentiyi öneririm daha tasaruflu :)

İngilizcesi iyi olan arkadaşlar çevirebilir ama eklentiyi öneririm daha tasaruflu :)
:) Olabilir benim şuan işim olduğu için türkçelleştirme yapamıyorum 2 gündür uskyblock ömrümü yedi :) çeviren arkadaşlar paylaşabilir veya paylaşmaz.

gayet başarılı bir skript ancak plugin kullanmanızı tavsiye ederim

gayet başarılı bir skript ancak plugin kullanmanızı tavsiye ederim
:) Herkezin düşünce ve fikri farklıdır unutmayalım ki hub sunucular chestcommands yerine skript kullanıyor menü için.

Gereği pek yok ama eklenti sürümleri sıkıntı çıkar ise kullanılabilir.

Gereği pek yok ama eklenti sürümleri sıkıntı çıkar ise kullanılabilir.
Ücretsiz sunucu alınca plugin limiti varya skript pluginini atarsın bu skriptler ile bir sunucu toplarsın :)

Artık her eklentinin skript i yazılıyor . Yakında sadece skript ile açılan sunucular gelir .

Güzel bir skript. Paylaşımınız için sağolun. Boş vakitlerimde türkçeleştirmeye çalışacağım.

Bence Gayet Başarılı bir Script Ellerinize Sağlık Baya Yardımcı olacağından eminim Serverlerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl