Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spigot 1.16.5 kullanıyorum worldeditin jar dosyasını atıyıp başlatıyorum hiçbir tepki yok ne dosyası oluşuyor ne oyun içinde /pl de gözüküyor son sürümünü ve 1.13.2x1.17.1 sürümünü denedim hiç bir tık yok
Spigot 1.16.5 kullanıyorum worldeditin jar dosyasını atıyıp başlatıyorum hiçbir tepki yok ne dosyası oluşuyor ne oyun içinde /pl de gözüküyor son sürümünü ve 1.13.2x1.17.1 sürümünü denedim hiç bir tık yok
java sürümünü güncelle sorun hala devam ederse başka bir sunucu dosyası oluştur pluginlerini yedekleyip, spigot kullanmanı öneririm bukkit kullanıyorsan.