Çözüldü WorldEdit /br sphere kum komutu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted Users 36797

Clasrium 2021
Elmaslar
125

Discord:

bilisim

Merhabalar arkadaşlar bilen bilir "/br sphere <blokisim>" komutuyla içi dolu yuvarlak oluşuyor ve böylece dağ gibi şeyler yapabiliyoruz.
Ben bunu kum ile deniyorum "/br sphere sand 5" yazıyorum tamam oluyor sonra çubukla falan sağ tıklıyorum o yuvarlak orda oluşuyor 2 3 saniye sonra altı deliniyor
böyle bir görüntü alıyor.
1577270931301.png

çoğu builder şekil alması için kum kullanıyor ben bu sorunu nasıl kaldırıcam ortadan delinmesini yani engellemek istiyorum.

Şimdi ben bir mimar değilim benim anlatmam yanlış olur ancak nacizane fikrimi belirteyim. Dünyanın altı boş sen direk tabana kum koyarsan "5" Çok fazla alana etki ettiğinden altdaki bedrocklarıda kum yapıyor sonucunda en altıdakide kum olursa assagı düşerler. ben böyle düşünüyorum. bunu nasıl önleyebiliriz. 5,6 blok yukarı çık onun tepesine tıkla daha sonra 1 tepe oluşacak o tepeden yanlarına koya koya devam edersin diye düşünüyorum. Mimar arkadaşlar daha iyi bilirler etiketleyebilirsin birkaçını.

Şimdi ben bir mimar değilim benim anlatmam yanlış olur ancak nacizane fikrimi belirteyim. Dünyanın altı boş sen direk tabana kum koyarsan "5" Çok fazla alana etki ettiğinden altdaki bedrocklarıda kum yapıyor sonucunda en altıdakide kum olursa assagı düşerler. ben böyle düşünüyorum. bunu nasıl önleyebiliriz. 5,6 blok yukarı çık onun tepesine tıkla daha sonra 1 tepe oluşacak o tepeden yanlarına koya koya devam edersin diye düşünüyorum. Mimar arkadaşlar daha iyi bilirler etiketleyebilirsin birkaçını.

Arkadaş doğru söylemekte. Kumu yukarı koysanda aşşağıya düşmektedir. Eğer katmandan biraz daha yukarıda yaparsan sorun ortadan kalkacaktır

//gmask 0 yaz böylece sadece havaya blok koyarsın eyer topraga flnda koymak istiyosan //gmask 0,2 yazman yeterli bunu yazdıktan sonra world editde set komutu bile sadece yazdıgın bloklara etki edicektir. kapatmak icin //gmask yazcaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl