Çözüldü Worlddownloader

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fix3d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 941
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fix3d

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Arkadaşlar bu konuyu baya bi araştırdım. Anti WDL pluginin discussion larını okurken worlddownloaderin yapımcısını gördüm ve bu pluginin gereksiz olduğunu savunuyordu. Birde kendisi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunu yapmış. Ama bu pluginin neye yaradığını çözemedim. Oyuncuları direk atmaktansa kontrol edin falan yazıyoduda gerisine ingilizce yetmedi.[DOUBLEPOST=1493666688,1493633372][/DOUBLEPOST]@smt287 Konu hakkında bilgin varmı?

Arkadaşlar bu konuyu baya bi araştırdım. Anti WDL pluginin discussion larını okurken worlddownloaderin yapımcısını gördüm ve bu pluginin gereksiz olduğunu savunuyordu. Birde kendisi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunu yapmış. Ama bu pluginin neye yaradığını çözemedim. Oyuncuları direk atmaktansa kontrol edin falan yazıyoduda gerisine ingilizce yetmedi.[DOUBLEPOST=1493666688,1493633372][/DOUBLEPOST]@smt287 Konu hakkında bilgin varmı?
Dünyayı kontrol etmeye yarıyor gibi telefonda olduğum için deneyemdim ama dünyayı kontrol etmeye yarıyor olabilir

Şey galiba mesela world dünyasında warp lapis spawn gibi maplerin var adam buraya giremiyor atılıyor gibi ama diyelim asdas mapini engellememiş buraya girebiliyor gibi

Şey galiba mesela world dünyasında warp lapis spawn gibi maplerin var adam buraya giremiyor atılıyor gibi ama diyelim asdas mapini engellememiş buraya girebiliyor gibi
Girebiliyor derken yükleyemibiliyor. Hmm az çok birşeyler canlandı aklımda. Daha iyi bi görüşü, bilgisi olan varsa yorumlarınıza açığım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl