Çözüldü World'de Oyuncular durduk yere hasar alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PerfecTolga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 152
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PerfecTolga

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Minecraft
FamilieSezen

Discord:

tolga6606

Merhaba Arkadaşlar World Dünyamda Oyuncular durduk yere hasar alıyorlar bu sorunu nasıl kapatırım

Ne kullanıyorsun pluginlerin neler vs log falan at anlayalım cano

Valla Hocam Mevsim plugini var bilmiyorum o etki yapar mı ama world guard a da baktım hasar veren nedir diye ancak hiçbir flagda yazmıyor birde son olarak vulcan pluginini yükledim onla alakalı olabilir mi

Valla Hocam Mevsim plugini var bilmiyorum o etki yapar mı ama world guard a da baktım hasar veren nedir diye ancak hiçbir flagda yazmıyor birde son olarak vulcan pluginini yükledim onla alakalı olabilir mi
Kış mevsiminde soğuk olduğundan dolayı veya suya girdiğinden dolayı olabilir. Mevsim plugininin config ayarlarından düzenleyebilirsiniz.

Kış mevsiminde soğuk olduğundan dolayı veya suya girdiğinden dolayı olabilir. Mevsim plugininin config ayarlarından düzenleyebilirsiniz.
Merhabalar herhangi birşey de yapmasalar kış olduğu için hasar yeniliyor sadece

Büyük ihtimalle mevsim plugininden dolayı böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz. Hangi mevsim pluginini kullandığınızı söylerseniz eğer configte bunun için bir ayar olup olmadığına bakabilirim.

Büyük ihtimalle mevsim plugininden dolayı böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz. Hangi mevsim pluginini kullandığınızı söylerseniz eğer configte bunun için bir ayar olup olmadığına bakabilirim.
Selam seasons mevsim pluginini kullanıyorum yagmur yada kar yagdıgında fırtınada sürekli hasar yiyor oyuncular korumalı alanda olsa dahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl