Bulundu WorldChat Skript

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Osman | TeamSenpai

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11
Arkadaslar kendim 1-2 gun bilgisiyara erisemeyecegim bu yuzden hemen bitirmem gereken bi projemi bitiricem world chat skripti gerekli peki soranlar olacak ne bu worldchat arkadaslar mesala dunya "ffa" ve ffa ya "gg" yazinca "uhc" adli dunyada gozukmesin yani bungeecord mesali uhc adli worlddede ffadakiler goremesin oyle bi skript istiyorum lutfen yardim edin.

lazım değil ama ffa server kuruyorum bilen varsa yazsın lütfen

Denedim 1 sunucularimda essentials kullanmadigim icin oyuncularin nickleri renkli gozukmuyor 2 world chat geldikten sonra skripti gelistirecegim tek istedigim bu world chatin sk ile hali cunku world chatin javasini editleyemiyorum fakat skriptini editleyebiliyorum. Son[DOUBLEPOST=1492549886,1492549829][/DOUBLEPOST]Denedim 1 sunucularimda essentials kullanmadigim icin oyuncularin nickleri renkli gozukmuyor 2 world chat geldikten sonra skripti gelistirecegim tek istedigim bu world chatin sk ile hali cunku world chatin javasini editleyemiyorum fakat skriptini editleyebiliyorum. Son care pl yide kullanabilirim pc ye gecmem uzun surerse tesekkurler.

Kod:
on chat:
    if player's world is "FFA":
        cancel event
        loop all players:
            if loop-player's world is "FFA":
                send " (FFA) %player% > %message%" to loop-player
    if player's world is "UHC":
        cancel event
        loop all players:
            if loop-player's world is "UHC":
                send " (UHC) %player% > %message%" to loop-player
    if player's world is "GG":
        cancel event
        loop all players:
            if loop-player's world is "GG":
                send " (GG) %player% > %message%" to loop-player
Bunu deneyin.[DOUBLEPOST=1493465408,1492615571][/DOUBLEPOST]Sorun çözüldüyse lütfen belirtiniz. İyi forumlar.

Kod:
on chat:
    cancel event
    loop all players in player's world:
        send "&a» %player% &c» &7%message%" to loop-player
Yada Bunu Kullanabilir Tabi Dünya Arttırkça Eklemektense :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl