Çözüldü worldborder dikdörtgen şeklinde nasıl atabiliriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vianetworkk

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

Lâuren#0031

Merhabalar towny sunucumda gerçek dünya mapi kurduk fakat bu worldborderı dikdörtgen şeklinde chunky plugini ile attık ama border yok gözükmüyor squaremap yani oyun dünyasını sitede gösteren eklenti var gösteriyor chunky de gözükmüyor gittiğim zaman o kordinata border yok çıkabiliyorum alanın dışına nasıl çözerim bi yardımcı olurmusunuz 1 gündür uğraşıyorum bulamadım çözümünü umarım birileri biliyordur :)

Merhabalar towny sunucumda gerçek dünya mapi kurduk fakat bu worldborderı dikdörtgen şeklinde chunky plugini ile attık ama border yok gözükmüyor squaremap yani oyun dünyasını sitede gösteren eklenti var gösteriyor chunky de gözükmüyor gittiğim zaman o kordinata border yok çıkabiliyorum alanın dışına nasıl çözerim bi yardımcı olurmusunuz 1 gündür uğraşıyorum bulamadım çözümünü umarım birileri biliyordur :)
Chunky eklentisi herhangi bir worldborder oluşturmaya yaramaz sadece chunkları önceden yükler.
/worldborder center 0 0
/worldborder set 20000

ile dünya sınırını ayarlıyabilirsin.

Onun dışında: /worldborder ile dikdörtgen bir world border oluşturamazsın.

İyi forumlar,

Bunun için ekstra olarak plugin eklemeniz lazım. Bu da ChunkyBorder plugini. Bu eklenti sayesinde istediğiniz şekilde worldborder oluşturabilirsiniz.

Kendi towny sunucumda genişlemesine worldborder ayarladım, yukarı ve aşağı için worldguarddan region oluşturup entry deny olarak güncelledim. DynMap'de gözükmesi içinde DynMap-WorldGuard plugini kullanıyorum, hızlı ve güzel bi çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl