linux_yt
Bildiğim kadarıyla worldborder`da dikdörtgen yapma özelliği yok.

benjamin17
linux_yt
pekiya yolldağım link hangi map plugini ile yapılmış söyleyebilirmisin acabaDirek ismi worldborder olan plugini kullanarak bunu yapabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

benjamin17
Dynmap/bluemap ile yapılmıştır.pekiya yolldağım link hangi map plugini ile yapılmış söyleyebilirmisin acaba
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sanmam dynmap ile yapılmıştır.dynamapin stili böyle deil bluemapede live atlas kurulmuyo Squaremap Pl3xmap olabilirmi?
Sunucular çoğunlukla dynmap kullanıyor.pekiya önerdiğin bi map plugini varmı? (liveatlas destekli)

benjamin17
Liveatlas dynmap destekli onu kullanabilirsiniz. Tam o temayı ise bluemap teması olduğunu düşünüyorum fakat html, CSS bilginiz vs var ise dynmap kodları üstünden istediğiniz şekilde yapmanız mümkün.pekiya önerdiğin bi map plugini varmı? (liveatlas destekli)
piiecat
merhabalar benim bitane towny sunucum var ve worldboard kurulu map gerekcesi worldborderı diksdörtgen yapmam lazım ama sadece kare yapabilmeyi becerebildim çözümü nedir?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!