Bulundu World spawnları ayırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LanisseLossa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 201
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LanisseLossa

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
46
Minecraft
TheJesterLossa

Discord:

thejesterlossa

İstediğim tam olarak şöyle birşey default oyuncular eğitim haritası dediğim world üzerinde doğucak ama f seviye olanlar ilk rankım yani spawn adını verdiğim diğer haritada canlancaklar spawn noktaları orası olucak geriye dönemiycekler

Çok şey istedim biliyom elimde olsa yapardım ben bilmemek bana kılavuz verseniz ellerim yok derim yani öyle bir haldeyim

Bir zamanlar aldığım bir eklentide istediğinize benzer bir şey vardı eklentiyi yeniden bulabilirsem size döneceğim ekstra olarak bana discorddan yazın bulursam size nasıl yapacağınız hakkında bilgi vereyim.

Bir zamanlar aldığım bir eklentide istediğinize benzer bir şey vardı eklentiyi yeniden bulabilirsem size döneceğim ekstra olarak bana discorddan yazın bulursam size nasıl yapacağınız hakkında bilgi vereyim.
Bekliyor olucam bulabilirseniz çok işime yarar

Evet hocam buldum baktım SetSpawn isminde yazdığınızda direk çıkıyor bir eklenti var onu indirip sunucuya attığınızda config.yml sine baktığınızda zaten firstjoinspawn diye bir şey var onları başarıyla tek tek anlayarak yaparsanız olur bir daha geri dönmemesinide sağlayabiliyorsunuz kişi sunucuya ikinci girdiğinde ora yeniden gitmiyor diye biliyorum SetSpawn plugini üzerinden yapabilirsiniz yardımcı olduysam ne mutlu, iyi forumlar.

Ekstra bilgi daha veriyim biraz daha böyle önüne oyuncunun firstjoin vs işte tutorial yapıp ana spawna yolladıktan sonra title geçmeli biraz MMORPG tarzına geçicekseniz ServerTutorialPlus eklentisiyle biraz desteklerseniz iki pluginide iyice anlayıp configlerini editleyerek mükemmel bir iş çıkartırsınız ortaya.

Ekstra bilgi daha veriyim biraz daha böyle önüne oyuncunun firstjoin vs işte tutorial yapıp ana spawna yolladıktan sonra title geçmeli biraz MMORPG tarzına geçicekseniz ServerTutorialPlus eklentisiyle biraz desteklerseniz iki pluginide iyice anlayıp configlerini editleyerek mükemmel bir iş çıkartırsınız ortaya.
Hocam teşekkür ederim ama hali hazırda bir öyle projem var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl