IYusuf_DemirI
O Bir Yutupçu!
- Elmaslar
- 1.321
- Yusuf Demir
Discord:
Yusuf Demir#4555
Yusuf Demir#4555
bydemir06#0787
Her yerde paylaşmazsan sevinirim :) Çünkü TR içerisinde bilen yok herkes öğrenirse eğer onu bana engel çıkar sen hayla bir olymposbt üyesisin unutma. :D O yüzden senin bilip bilmemen önemli değil. :DKafayi kirdim ben metin bey :) Buldum dediğinizi Mükemmel seyler yapiliyor.
ImKami#9999
Devlet sirri fssfs ama cidden guzel daha once gormustum baktim yapilisina üşendim cidden ama su an baya guzel olduğunu farkettim. (Birde beğenemiyorum biseyi limit hep)Tabi ki var ama ilk world paint de biraz da olsa baslamis olman lazim
Her yerde paylaşmazsan sevinirim :) Çünkü TR içerisinde bilen yok herkes öğrenirse eğer onu bana engel çıkar sen hayla bir olymposbt üyesisin unutma. :D O yüzden senin bilip bilmemen önemli değil. :D
Yusuf Demir#4555
ImKami#9999
programdan cikan sonucu oyun ici yapabileceksen başla derim. yoksa bi anlami olmaz.McEdit-GeoControl-WorldMachine-WorldPainter Bu Programları Buldum Wp Zaten Herkesin Bildiği Program Ama Diğer Programları Bilmiyorum İndirip Deneyecem.WorldMachine Baya Profesyonel Bir Programa Benziyor İlk Ondan Başlamayı Düşünüyorum.
Yusuf Demir#4555
programdan cikan sonucu oyun ici yapabileceksen başla derim. yoksa bi anlami olmaz.
ImKami#9999
hayal gücüne kalıyor herşeyÇıktısını alıp oyuna aktarmak sıkıntı değil önemli olan programa aşina olabilmek.Bu arada sizin bahsettiğiniz programın +'ları neler diğer dünya oluşturna programlarına nazaran.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!