Screamov
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- Screamov
Discord:
İhsanMert#3187
İhsanMert#3187
Keopsfenks#3642
orange#0006
WorldEdit in kendisinde olan bir şey değil mimarlar bu ağaçları eliyle yapar bu tarz ağaçları yaparken pek komut kullanılmaz hatta hiç kullanılmaz gösterdiğin ağaçlar çam ağacı bakarak bile elinle yapabilirsin ki çam ağacı yapmak pek zor değil en azından benim için.Diğer Ağaçları Biliyorum Fakat Bu ağaçlar world editle nasıl yapılıyor bilmiyorum komudu biliyosanız yazın video varsa bildiğiniz onu atın teşekkürler (bu ağaçları viaslyin konu tasarımından gördüm spawn)
İhsanMert#3187
çok teşekkür ediyorum iyi günler dilerimyma taraftarı değilim genellikle iyi mimarlar zamandan kazanmak için kullanır. (craftrise mimarları da
Keopsfenks#3642
Ayrıca planetminecraft gibi siteler de ağaç schematic bulabilir yüzlerce var neredeyse. İlla ki eliyle yapması gerekmiyor.WorldEdit in kendisinde olan bir şey değil mimarlar bu ağaçları eliyle yapar bu tarz ağaçları yaparken pek komut kullanılmaz hatta hiç kullanılmaz gösterdiğin ağaçlar çam ağacı bakarak bile elinle yapabilirsin ki çam ağacı yapmak pek zor değil en azından benim için.
1.Ağaçları planetmc vs. biraz araştırırsan bulabilirsin yayma taraftarı değilim genellikle iyi mimarlar zamandan kazanmak için kullanır. (craftrise mimarları da kullanıyor.)
2.Kendini geliştirmek istiyorsan ilk başta elmas ile bir gövde yapmaya çalış daha sonra yaptığın gövdeyi çaprazlardan seçerek //replace 57 17:12 komutunu kullan bu sayede ağacın gövdesi tamamen kapalı olur yani kesilmiş gibi görünmez daha sonra eline yaprak alıp hem göz kararı hem bakarak en alt taraftan başlayarak çok boğmadan yukarıya doğru uzunluğu kıs.
bu yorumumu lütfen "kendini üstün görüyor..." vs. olarak algılama iyi mimarlarda bir şeyler öğrenir.?
iyi forumlar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!