Çözüldü World Edit ile Bitkilerin büyüklüğünü (age) düşürme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiko_PL

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Wiko_PL

Discord:

PaintR#4844

Selamlar son zamanlarda WorldEdit ile kendimi geliştiriyorum ve takıldığım bir yer var tamamen büyümüş olan kakaoları eski küçük büyümemiş hallerine döndürmek için WorldEdit kullanıyorum ancak kakaoların bulunduğu bölümü seçip '/replace cocoa cocoa' ile yapınca kakaolar ağaca yapışık olmuyor boşlukta asılı kalıyorlar sadece büyüklerin küçülmesi için ne yapabilirim.

Selamlar son zamanlarda WorldEdit ile kendimi geliştiriyorum ve takıldığım bir yer var tamamen büyümüş olan kakaoları eski küçük büyümemiş hallerine döndürmek için WorldEdit kullanıyorum ancak kakaoların bulunduğu bölümü seçip '/replace cocoa cocoa' ile yapınca kakaolar ağaca yapışık olmuyor boşlukta asılı kalıyorlar sadece büyüklerin küçülmesi için ne yapabilirim.
Maalesef o olmuyor diye biliyorum ne kadar world edit kullanıyor olsan da o tarz ekinler replace ile tam oturmuyor

Maalesef o olmuyor diye biliyorum ne kadar world edit kullanıyor olsan da o tarz ekinler replace ile tam oturmuyor
Bende öyle düşünüyordum ancak başka bir sunucuda büyüyen kakaoları büyümemiş hallerine çevirebiliyordu kurucu WorldEdit diye düşündüm eğer WorldEditle olmuyorsa yapabileceğim farklı bir eklenti var mı ?

1.19.4
JavaScript:
//replace cocoa ^cocoa[age=0
//replace 127 127:0
age yi 3 yaparsan en büyük haline gelir

Son düzenleme:
1.19.4
JavaScript:
//replace 127 127:0
age yi 3 yaparsan en büyük haline gelir
1.16.5 için yardımcı olurmusunuz cocoa[age=0 kabul ediyor ama ağaca bağlı olmuyorlar havada uçuyorlar

Son düzenleme:
1.16.5 için yardımcı olurmusunuz cocoa[age=0 kabul ediyor ama ağaca bağlı olmuyorlar havada uçuyorlar
[/QUOTE]
yazdığım şeyi kopyala yapıştır yapsan olur aslında
yapamıyosan shift+3 tuşuna bas ve şu sembolu kullan ^

Evet dediğiniz gibi yapınca oldu olay ^ bu işaretteymiş sağolun

iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl