ezProtector un eski bir configi koruyor buda batihostun opskyblock paketinde var.Sunucumda ezprotector antiwdl forge mod onleme bıle olsa mapler calınabılıyor test ettim bunu engellemek için herhangi birşey yapabilirmiyiz
Eminmisin server ver deniyim oluyomu olmuyomuezProtector un eski bir configi koruyor buda batihostun opskyblock paketinde var.
| Emre |#6756
Malesef bypass önleme imkansız gibi birşey sadece biraz daha güvenli olur. Zaten eğer öyle koruma olursa zaten yeni client çıkarıyorlar. ÜzgünümSunucumda ezprotector antiwdl forge mod onleme bıle olsa mapler calınabılıyor test ettim bunu engellemek için herhangi birşey yapabilirmiyiz
Eminmisin
ozel maplerim varMalesef bypass önleme imkansız gibi birşey sadece biraz daha güvenli olur. Zaten eğer öyle koruma olursa zaten yeni client çıkarıyorlar. Üzgünüm
Epolision#3909
| Emre |#6756
hypixelle bu bir değil yarın öbür gün serveri kapandığında herkes unutur mapın kime ait olduğunu çalan adamda kullanır mapi bedavaya ama hypixelin günlük 30k oyuncusu var kapansa bile unutulmazHypixel'in haritaları etrafta geziyor. Hiç taktıklarını görmedim.
essentialsın tnh patlamasını engellediği bi özelliği vardı sanırsam.İlk önce sunucu dosyanıza giriyorsunuz ve spigot.yml açıyorsunuz
daha sonra verdiğim ayarları yapıyorsunuz
engine-mode: 2
bunu yaptıktan sonra hemen altında şu var benim yazdığımı kopyalayın ve oraya yapıştırın
hide-blocks:
- 14
- 15
- 16
- 21
- 48
- 49
- 54
- 56
- 73
- 74
- 82
- 129
- 130
- 152
- 46
Böylelikle sunucularınızın mapi çalınır ama kullanılamaz haritada tntler patlamaya başlar kullanıldığında. En iyi cevap seçerseniz sevinirim
Dene bakalım :Dessentialsın tnh patlamasını engellediği bi özelliği vardı sanırsam.
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!