Çözüldü World could NOT be deleted!(Multiverse-core)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deervil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deervil

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
seytanbaba

Discord:

ciddi#5910

Multiverse-core eklentisinden fazlalık dünyaları siliyordum iki tane dünyayı silemiyorum, silemediğim dünya ismi world ve world_nether bu dünyaları silmek istediğimde şöyle bir hata veriyor "World could NOT be deleted!". Dosyalardan silince ise geri geliyorlar, bunları nasıl silebilirim yardımcı olur musunuz.

Sunucunuzu kapatın. server.properties kısmında level-name=world bölümünü aktif kullandığınız herhangi bir dünya ismiyle değiştirin. Ardından world ve world_nether dosyalarını silin. Sunucunuzu başlattığınızda sorun ortadan kalkacaktır.

Sunucunuzu kapatın. server.properties kısmında level-name=world bölümünü aktif kullandığınız herhangi bir dünya ismiyle değiştirin. Ardından world ve world_nether dosyalarını silin. Sunucunuzu başlattığınızda sorun ortadan kalkacaktır.
level-name kısmına "lobi" yazdım. World ve world_nether dosyalarını sildim ikiside gitti fakat "lobi_nether" diye bir dosya geldi. Peki bu dosyayı silmenin bir yolu var mı?

level-name kısmına "lobi" yazdım. World ve world_nether dosyalarını sildim ikiside gitti fakat "lobi_nether" diye bir dosya geldi. Peki bu dosyayı silmenin bir yolu var mı?
allow-nether=true kısmını false olarak değiştirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl