KonsolCraftTR
Play.KonsolCraftr.Tk
- Elmaslar
- 212
- Minecraft
- ByKonsol
Discord:
Konsol.Artz#5992
Konsol.Artz#5992
larayasar

Citrus#4361
Yapılır niye yapılmasın. Wordpress ile mc arasını bağlayacak bi bridge plugini kodlarsın bağlarsın ama hazırları varken sıfırdan uğraşmak ki hele bilgisizsen çok dert olur.Minecraft sitesi için Wordpress yerine Script kullanman daha iyi. Çünkü siteden kayıt, online, market gibi şeyler Wordpress üzerinden yapılamıyor sanırım.
Yine de Wordpress teması istiyosan:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Konsol.Artz#5992

Citrus#4361
Uğraşmayı seviyorsan google tavsiye ediyorum. Google üzerinde "minecraft wordpress bridge" yazarak daha net bilgilere ulaşabilirsin.dedıgınız dogru arkadaslar ama ugresmeyı sevıyorum ve bılgılenıyorum dedıgınız sey nasıl o0lucak bridge plsı nasıl yuklerım mesela bana yrdım edermısnız
Konsol.Artz#5992

Citrus#4361
O siteyi kullanmıyorum .tk da tavsiye etmiyorum. Dediğim gibi, araştırmayı seviyorsan yardım beklemek yerine biraz araştır.mesela benım merak ettıgım wordpressten server sitesi kurulurmu kurulursa uygun arka plan market authme gıbı seyler yapabılmek yardım ederım dersen dc eklerım
sen de freenomdan kurmuusun sıte .tk var sonunda nerden actın ve nerey bagladın
birde gifimi nasıl silcem hata yapmısım nasıl kaldırımım
Konsol.Artz#5992
Konsol.Artz#5992
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!