Wordpress Woocommerce Ödeme Yöntemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Citrus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.857

Citrus

Arcenia Network & Team Zephyr
Elmaslar
938
Discord İzni
Minecraft
HyperCitrus

Discord:

Citrus#4361

Hepinize merhaba arkadaşlar,
kendi sitemi açıyorum ve satış yapmayı düşünüyorum. Wordpress kullanıcam çünkü sanal içerikler satıcam. Ödeme Yöntemlerinde EFT/Havale, Kapıda Ödeme, Çek Yazdırma ve PayPal Standard mevcut. Eft ve havale kullanıcam fakat herkes eft ve havale yapamaz, çek veremem ve sanal içerik olduğu için kapıda ödemede yapamam. PayPal zaten Türkiyede yasak. Bu işlerden anlayan biri varsa bana bu ödeme yöntemleri ile ilgili bilgisi olan lütfen bana ulaşsın.

Tasarımların güzel. Şimdiden hayırlı olsun emeğinin karşısını alırsın inşallah. Kolay gelsin.

PayWant Kullana Bilirsin Bende Onu Kullanıyorum. Yanlıs anlamıs olabilirim.

Merhabalar,
Kendi sitenizi kendi ödeme sisteminizi kullanmanız için (Wirecard, paytr gibi) vergi levhanızın veya bir şirketinizin bulunması gerekiyor, isterseniz 100 den fazla satıcı ve 400 kullanıcı aşan yakında global çapta hizmetler vermeye başlayacak platformumuzda mağaza açmayı düşünebilirsiniz:

Ürünü eklersiniz müşteri satın alır ardından otomatik olarak müşterinize yüklediğiniz dosyanın indirme linki gönderilir size kalan tek iş paranızı hesaplamak olur :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Aslında sizde satış yapmayı düşündüm fakat benim üreteceğim içeriklerin çoğu lisans içerikli olması gerek. Kendi sitem üzerinden ürünlerimde lisans sistemi kullanıcam. Mesela Xenforo teması satıcam fakat lisans sistemi olmadan satarsam heryerde paylaşılır. Eğer bana lisans hizmeti sağlarız diyorsanız teklifinizi gönül rahatlığı ile kabul ederim.
Tasarımların güzel. Şimdiden hayırlı olsun emeğinin karşısını alırsın inşallah. Kolay gelsin.
Teşekkürler ama artık tek tasarım hizmetim olmayacak.
PayWant Kullana Bilirsin Bende Onu Kullanıyorum. Yanlıs anlamıs olabilirim.
PayWant ın woocommerce ile uyumlu olması gerek kullanabilmem için. Yorumun için teşekkürler araştıracağım PayWantı.
Teşekkürler.

Aslında sizde satış yapmayı düşündüm fakat benim üreteceğim içeriklerin çoğu lisans içerikli olması gerek. Kendi sitem üzerinden ürünlerimde lisans sistemi kullanıcam. Mesela Xenforo teması satıcam fakat lisans sistemi olmadan satarsam heryerde paylaşılır. Eğer bana lisans hizmeti sağlarız diyorsanız teklifinizi gönül rahatlığı ile kabul ederim.

Bize mail adresinizi verirseniz ekibimiz tarafından dönüş yapılmasını sağlayacağım.

Bize mail adresinizi verirseniz ekibimiz tarafından dönüş yapılmasını sağlayacağım.
Herhangi bir para kesimi yapıyor musunuz bu arada ? Özel mesajnile gönderdim e-mailimi.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl