Wonrage Hile Koruması | WonAC

Racfourd

Aaaaacııııııktıııııımmmm!
Elmaslar
410
Minecraft
Racfourd

Discord:

racfourdtr

BoxPvP & BoxMining sunucularında bulunan en çok tercih edilen hile modüllerini engellemek için koruma bulamadığımdan (bulduklarım hatalı veya bypasslanıyor)
kendi hile korumalarımı yapma kararı aldım, hala gelişim aşamasında. (3 farklı eklenti ancak hepsini birleştireceğimden WonAC diyorum)
iyi seyirler dilerim...

Eline sağlık geliştikce çok daha iyi olur

Ben videoyu izledim başarılar dilerim. Umarım hedeflediğiniz yerlere ulaşabilirsiniz.

Bu tarz anticheat yazma girişimlerini görmek çok güzel. Aynı şekilde uzun yıllardır anticheat-cheat işleriyle ilgilenen biri olarak yakın zamanda ben de böyle bir proje sürdürüyorum. Bu noktada dikkatimi çeken birkaç şey oldu.

Videoda gösterdiğiniz anticheatiniz, oldukça agresif flagler atıyor. Bu, uzun vadede çok fazla legit oyuncunun başını yakar. Gelişmiş anticheatlerin bu kadar kullanılıyor olmasının en net sebebi, direkt flag atmaması zaten. Elbette şu an piyasadaki çoğu anticheat özellikle combat kısmında yetersiz kalsa da, buradaki en büyük çizgi; anticheatlerin uzun vadede işe yaraması. Örneğin Vulcan, birkaç dakikalık bir PVP seansı esnasında bir oyuncunun hile olup olmadığına karar verirken, göstermiş olduğunuz anticheat saniyeler içinde bunu yapıyor. Anticheatin ne kadar kısa sürede veya ne kadar hızlı yakaladığı önemli değil. Önemli olan, doğru kişiyi yakalayıp yakalamaması. Anticheati test ederken bunu gerçek oyuncularla, gerçek PVP ortamlarında test etmenizi öneririm. Bireysel testler doğru sonuçlar vermez. Yine de başarılar diliyorum, ac piyasasına rekabet gelmesi güzel oldu.

Bu tarz anticheat yazma girişimlerini görmek çok güzel. Aynı şekilde uzun yıllardır anticheat-cheat işleriyle ilgilenen biri olarak yakın zamanda ben de böyle bir proje sürdürüyorum. Bu noktada dikkatimi çeken birkaç şey oldu.

Videoda gösterdiğiniz anticheatiniz, oldukça agresif flagler atıyor. Bu, uzun vadede çok fazla legit oyuncunun başını yakar. Gelişmiş anticheatlerin bu kadar kullanılıyor olmasının en net sebebi, direkt flag atmaması zaten. Elbette şu an piyasadaki çoğu anticheat özellikle combat kısmında yetersiz kalsa da, buradaki en büyük çizgi; anticheatlerin uzun vadede işe yaraması. Örneğin Vulcan, birkaç dakikalık bir PVP seansı esnasında bir oyuncunun hile olup olmadığına karar verirken, göstermiş olduğunuz anticheat saniyeler içinde bunu yapıyor. Anticheatin ne kadar kısa sürede veya ne kadar hızlı yakaladığı önemli değil. Önemli olan, doğru kişiyi yakalayıp yakalamaması. Anticheati test ederken bunu gerçek oyuncularla, gerçek PVP ortamlarında test etmenizi öneririm. Bireysel testler doğru sonuçlar vermez. Yine de başarılar diliyorum, ac piyasasına rekabet gelmesi güzel oldu.
Eklentinin agresif olduğundan bahsetmişsiniz, evet aslında dışarıdan bakıldığında öyle görünebiliyor.
Ama kod tarafını görseniz aslında ne kadar mantıklı ve kusursuza yakın olduğunu anlayacaksınız.
Zaten bu 3 hile box oyun modlarını tamamen etkileyen bir şey ve bu senaryoların yaşanması nadir durumlar için.
Örnek verecek olursam duvar arkasından vurmayı eylemi 80 kişilik bir sunucuda anlık olarak 2-3 oyuncu da denk gelir.
Hile olmayanlar zaten duvar arkasından vurma imkanları olmayacağından hiçbir şekilde log düşürmeyecekler.
Config.yml'den belirttiğim max alert'a kadar ceza komutu işe yaramıyor. Ek olarak config'de güzel bir ayarlama yaptım ve
atıyorum 5. flagdan sonra oyuncunun duvar arkasından vuruşlarını tamamen engelliyorum ancak hile işlevi nedeni ile
oyuncuya vurmaya devam ediyor ve daha çok flaga neden oluyor.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Elinize Sağlık daha da gelişir umarım

Tüh kaçırdık.

Video kullanılamıyor
Bu video, yükleyici tarafından kaldırıldı

Tüh kaçırdık.

Video kullanılamıyor
Bu video, yükleyici tarafından kaldırıldı
Scoreboard'da ip göründüğünden bir konuyu sildiler, bunu da silmeyi unuttular.
Eğer tiktok kullanıyorsan "Racfourd" yazarak hesabımdan izleyebilirsin. :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl