<> Wombo Craft Network <> ALIMDAYIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
201
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör ( +16 ve üstü )

İşine sahip kalan ve gerçekten bu işten anlayan kişiler aramaktayız Günlük 4 saat aktif olmasını istiyoruz
Başka sunucularda yetkili olmayacak ve bizim yanımızda olmasını istiyoruz , yarı yolda bırakmıcak ve arkamızdan iş yapmıcak kişiler

Mimar - Builder ( yaş sınırlaması yoktur ! )

Gerçekten mimar yani builder olarak bilgisi fazlasıyla iyi yapabilen bize tırnak içerisinde '' dandik '' yapılar ile gelmiyecek ve alıntı olmuyacak
Yaptıgınız mimarlıklar 5 yetkili tarafından göz önüne alınacak ve sizlere 10 dakika içerisinde alım formunu doldurup bizimle beraber oynayabiliceksiniz

==============================================

Discord davetiniz geçerliliğini yitirmiş lütfen yeni davet koyun

Hayır yanlış yazmış olabilirsiniz
/HT26vvD

Lütfen Bana Ulaşınız Dc Plug#0345

Bana ulaşır mısınız? :) slexov ||#8197

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl