StayLing
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 30
- Minecraft
- _StayLing_
Discord:
StayLing
Merhaba MC-TR üyeleri,
İyi günler dilerim.
Yakın zamanda açacağımız Minecraft Survival sunucumuz için yetkili ekibi arıyoruz.
Minecraft sunucumuz MMORpg tarzında bir sunucu olacaktır. Özel eşyalar, sinematikler, hikayeler ve Dungeon gibi özelliklerle sunucumuzu çok daha iyi bir hale getirmeyi planlıyoruz.
Henüz yetkili ekibimize ücret veremesekte ilerleyen zamanlarda yeterli düzeyde para kazanırsak emeğinizin karşılığını vermeyi planlıyoruz.
Ayrıca projemize maddi destekte arıyoruz, yardımcı olmak isteyen olursa DM'den ulaşabilir.
Aradığımız yetkililer;
Yönetici: Ekip içi yönetim ve görev dağılımını yapmakla sorumlu kişidir.
Geliştirici: Minecraft sunucusunu veya Discord Bot kodlamakla sorumlu kişidir. ( Skript veya Java bilmesi zorunludur )
Asistan: Minecraft sunucusunda sohbet kirliliğini önlemek ve oyunculara yardım etmek gibi görevleri bulunur.
Mimar: Minecraft sunucusunda gerekli olan yapıları yapacak kişidir.
Destek Ekibi: Discord ve Site içerisindeki destek taleplerini yanıtlayacak kişidir.
Discord Yetkilisi: Discord sesli ve yazılı sohbet kanallarındaki düzeni sağlamakla görevlidir.
Tasarım: Logo, duyuru vb. tasarımlar yapmakla sorumludur.
Discord'dan veya konu üzerinden sorular sorabilir veya katılabilirsiniz.
Discord: StayLing
Gereksinimler;
+15 Yaş
(Kişiliğiniz ve bilginize göre 15 yaş altı katılabilirsiniz.)
Diksiyonu iyi ve sorumluluk sahibi kişi olması gerekir.
Görevlerini yerine getirmeli.
Samimi olmalı.
İyi günler dilerim.
Yakın zamanda açacağımız Minecraft Survival sunucumuz için yetkili ekibi arıyoruz.
Minecraft sunucumuz MMORpg tarzında bir sunucu olacaktır. Özel eşyalar, sinematikler, hikayeler ve Dungeon gibi özelliklerle sunucumuzu çok daha iyi bir hale getirmeyi planlıyoruz.
Henüz yetkili ekibimize ücret veremesekte ilerleyen zamanlarda yeterli düzeyde para kazanırsak emeğinizin karşılığını vermeyi planlıyoruz.
Ayrıca projemize maddi destekte arıyoruz, yardımcı olmak isteyen olursa DM'den ulaşabilir.
Aradığımız yetkililer;
Yönetici: Ekip içi yönetim ve görev dağılımını yapmakla sorumlu kişidir.
Geliştirici: Minecraft sunucusunu veya Discord Bot kodlamakla sorumlu kişidir. ( Skript veya Java bilmesi zorunludur )
Asistan: Minecraft sunucusunda sohbet kirliliğini önlemek ve oyunculara yardım etmek gibi görevleri bulunur.
Mimar: Minecraft sunucusunda gerekli olan yapıları yapacak kişidir.
Destek Ekibi: Discord ve Site içerisindeki destek taleplerini yanıtlayacak kişidir.
Discord Yetkilisi: Discord sesli ve yazılı sohbet kanallarındaki düzeni sağlamakla görevlidir.
Tasarım: Logo, duyuru vb. tasarımlar yapmakla sorumludur.
Discord'dan veya konu üzerinden sorular sorabilir veya katılabilirsiniz.
Discord: StayLing
Gereksinimler;
+15 Yaş
(Kişiliğiniz ve bilginize göre 15 yaş altı katılabilirsiniz.)
Diksiyonu iyi ve sorumluluk sahibi kişi olması gerekir.
Görevlerini yerine getirmeli.
Samimi olmalı.