WitherMC >> Skyblock Sunucusu | Kasa Açma Sistemi, Sanal Market, Hediye ve Daha Fazlası!

AlperenATLGN

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
41Vb7p.png

bkED80.png

LZRAoz.png

• Serverimiz 2 GB belleğe sahiptir. Hiçbir şekilde lag, ping veya drop yoktur.
  • 500 slot kapasitesine sahibiz.
  • Adminlerimiz ilgilidir, oyunda mutlaka her zaman online bir yetkili vardır.
  • Serverimiz yeni olduğundan yetkili alımları vardır. Eğer siz de ekibimizin bir parçası olmak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Serverimizde kasa açma, açık arttırma pluginleri bulunmaktadır. Resimlerini aşağıdaki bölümde görebilirsiniz.
  • Markette spawnerler satılmaktadır. Fiyatları da abartılı değildir.
  • Iron Golem spawneri sadece VIP satın alınarak elde edilebilir. Ayrıca sunucumuzdaki kasa açma sistemi sayesinde 10/1 şansla elde edebilirsiniz.
  • Spawnımız aşırı görselliğe dayanmadığından spawnda herhangi bir fps sorunu yaşamazsınız. Her şey düşünülmüştür.
  • 3 çeşit VIP'miz vardır. 1.'si VIP, 2.'si HighVIP, 3.'sü ise UltimateVIP'dir. Burada VIP'lerden bahsetmek istemiyorum eğer satın alacaksanız oyunumuzdaki vipbilgi warpından özelliklerine ve fiyatlarına bakabilirsiniz.
  • Hilelere hiçbir şekilde tolerans gösterilmeyecektir. Görüldüğü yerde hile kullanan oyuncu 1. seferde 1 hafta ban, 2. seferde ise sınırsız ban yiyecektir.
  • Sanal market plugini sayesinde dolandırma olaylarının önüne geçtik. Artık herhangi bir şekilde oyuncularla görüşmeden bile bütün oyuncuların kullanabildiği sanal market plugini sayesinde alışveriş yapabilir, güvenle ticaret yapabilirsiniz.
  • Serverimizde kasa fiyatı 12.500, anahtar fiyatı 25.000'dir. Kasalarımızdan 100/13 şansla herhangi bir spawner elde edebilirsiniz. 100/2 şansla da sadece VIP oyuncuların elde edebileceği Iron Golem spawnerini kazanabilirsiniz.
  • Sunucumuzda VIP veya değil bütün oyuncular eşittir. Herkes adil bir şekilde cezalandırılır.
  • Tek amacımız güzel bir Skyblock serüvenini siz güzel oyuncularımıza yaşatmak. Siz yoksanız bir kişi eksiğiz!
o0N3OX.png

SPAWN (Alıntıdır)
LZRADV.png

Sanal Market
njNMQB.png

Markete ait bir görüntü
6rvPD9.png

Kasa açma sistemi
g2Y8PN.png

Son bir kez daha o klişe lafı söylemek istiyorum :) Sen yokken bir kişi eksiğiz!

Son düzenleme:
server spawn , konu düzenlenir ise daha iyi olcağından yanayım iyi forumlar.

Server Güzele Benziyor Okuduklarım Arasında Heralde Alım Varmış Skriptlerim İyidir Acaba Skripter Olma Gibi Bir Şansım Varmı ?

Alımlar şu anlık kapatıldı.

BEN SVDEN VGUAP SV BAKIMDAMI NDN KAPALI ?

Alım Varmı

1.7 nin eskidigini düşünüyorum 1.8 olsa daha iyi olurdu bence : ) ve konunuzu geliştirmeniz gerekiyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl