Winner Gamers | OP FACTION |OP SKYBLOCK | TNT | GEMİ SAVAŞLARI | KÖYLÜ SAVAŞLARI |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AliYilmazTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliYilmazTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
ScienlymTR

Discord:

AliYilmaz#3072

WinnerGamers-1.png

WinnerGamers-2.png

WinnerGamers-3.png

WinnerGamers-Banner.png

2020-04-07_16.02.53.png
2020-04-07_16.03.13.png

2020-04-07_16.05.02.png
2020-04-07_16.04.05.png

2020-04-07_16.09.14.png
2020-04-07_16.12.14.png

EKSTRA EKLENEN SİSTEMLER
---------------------------------------------------------------------------------------------

Özel askeri rank sistemi eklendi , oyuncular kasılıp albay rutbesine gelicekler ardından her hafta olucak Genelkurmay 1v1 savaşında kapışacaklar kapışan albaylardan kazanan 1 kişi Genelkurmay olup sunucuda Genelkurmay Tagı ile gezicek.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tnt'ler yıktığı yer 1.5 dakika sonra eski haline dönücek bu sayede sunucuda sürekli yer değiştirmek zorunda kalınmıyacak.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lapis kazan oyuncular %15 şansla para kasasına denk gelicekler para kasasından 1m'e kadar para kazanma şansı yakalayabilecekler
Lapis kazan oyuncular item kağıdı bulabilecekler bu sayede item satın almak ile uğraşmıyıp lapis kazarak hem item hemde para kazanmış olucaklar

Sunucu açılışına özel /vipol komudu ile herkes 1 haftalık vip sahibi olabilecekler

VE HER GÜN DAHADA ÇOK EKLENTİ EKLENİCEKTİR.

KOPYALANABİLİR İP :
play.winnergamers.net

SUNUCUMUZ 12.04.2020 PAZAR GÜNÜ SAAT 15:00'da AÇILACAKTIR.

HERKESİ BEKLERİZ.

Son düzenleme:
Sunucu tasarımı bir tık beğendim

Sunucudaki sistemler artık her sunucuda var pek bir farklılık görmedim

Haritalar eksik ve yetersiz geldi

Geliştirilebilir bir sunucu hayırlı forumlar iyi oyunlar :) girip bakacağım sunucuya

Bildirimde gördüğümüz gibi 8 yıllık tecrübe bir işe yaramıyormuş demek. Genel olarak konuyu incelediğimde her zamankilerden pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca herkes vip ise vip'in anlamı ne?

Bildirimde gördüğümüz gibi 8 yıllık tecrübe bir işe yaramıyormuş demek. Genel olarak konuyu incelediğimde her zamankilerden pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca herkes vip ise vip'in anlamı ne?
Öncelikle yorumun için Teşekkür Ederim. Konumu ciddiye alıp yorumda bulunduğun için.
Konu şartları mağlum bu sebeple bütün sistemlerimizi konuya eklemek istemedik oyuncunun sunucuda keşfetmesi kanatindeydik ancak yorumundan sonra konuyada eklemek istedim dahada yazamadığım bir çok eklenti var.

Bizi tanımak istiyorsan google'a winner gamers (2013) (2014) (2015) vs vs yazabilirsin bu sayede deneyimimizi bizim 5 sene önce kullandıgımız eklentileri şuan büyük sunucuların kullandıgını görebilirsin.
iyi günler dilerim böyle baltalayıcı yorumların sadece seviyeni düşürür. Biraz daha yönlendirici yorumlar ile hatalarımızı gösterebilirsin teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu tasarımı bir tık beğendim

Sunucudaki sistemler artık her sunucuda var pek bir farklılık görmedim

Haritalar eksik ve yetersiz geldi

Geliştirilebilir bir sunucu hayırlı forumlar iyi oyunlar :) girip bakacağım sunucuya
Yorumun için teşekkür ederim.

sunucumuza girdiğinde bir çok eklentimiz olucağını görüceksin.

Konu tasarımı ve haritalar hoşuma gitti, sistemler gelişebilir, başarılar dilerim. :<3:

Öncelikle yorumun için Teşekkür Ederim. Konumu ciddiye alıp yorumda bulunduğun için.
Konu şartları mağlum bu sebeple bütün sistemlerimizi konuya eklemek istemedik oyuncunun sunucuda keşfetmesi kanatindeydik ancak yorumundan sonra konuyada eklemek istedim dahada yazamadığım bir çok eklenti var.

Bizi tanımak istiyorsan google'a winner gamers (2013) (2014) (2015) vs vs yazabilirsin bu sayede deneyimimizi bizim 5 sene önce kullandıgımız eklentileri şuan büyük sunucuların kullandıgını görebilirsin.
iyi günler dilerim böyle baltalayıcı yorumların sadece seviyeni düşürür. Biraz daha yönlendirici yorumlar ile hatalarımızı gösterebilirsin teşekkürler.

Yorumun için teşekkür ederim.

sunucumuza girdiğinde bir çok eklentimiz olucağını görüceksin.

1586682279307.png

1586682307594.png

1586682356806.png

Özür dileyerek söylüyorum. Birisi ya sizin tarihinizi silmiş ya da Bu pek de gerçek bir tarih değil. Amacım baltalamak değil. Konuda görünen Özellikler sıradanlaşmış özellikler haritalar hoşuma gitti yalan söyleyemem. Tasarım da gayet iyi. Sunucunuza SIRADAN olmayan farklı özellikler ekleyebilirseniz, Sanırım daha iyi bir sunucu olabilir. İyi forumlar, Başarılar.

Ek :
1586682711072.png

Ekli dosyalar

• 1586682255460.png
    1586682255460.png
    356,8 KB · Görüntüleme: 139
  • 1586682694538.png
    1586682694538.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 104
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2013 ile 2012'de vardı ancak google resimlerden kaldırmış.
baltalamadan önce mesajın ne anlam verdiğini anla kardeşim. sunucuyu 2012 actıgımızda sonucta dırek domaını play. ile başlamadık her insan gibi sayısal ıp ile başladık.
2. olarak sunucu domaini 2014'den beri bizde baktıgın site bu seneki kayıt tarihini gösteriyor aklında bulunsun

2013 ile 2012'de vardı ancak google resimlerden kaldırmış.
baltalamadan önce mesajın ne anlam verdiğini anla kardeşim. sunucuyu 2012 actıgımızda sonucta dırek domaını play. ile başlamadık her insan gibi sayısal ıp ile başladık.
2. olarak sunucu domaini 2014'den beri bizde baktıgın site bu seneki kayıt tarihini gösteriyor aklında bulunsun
Amacım Baltalamak değildi yalnızca veri bulamadığım için paylaşmak istedim. Özel link harici çıkmıyor google'de demekki ayrıca, Domaininiz 2 yıllık nereden bakarsanız bakın.

1586690638715.png

EK ;
Sanırım sunucunuz aktif değil giriş yapacaktım ama 2 saatdir sunucu kapalı.
1586690715061.png

Ekli dosyalar

• 1586690702851.png
    1586690702851.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 158
Okumadan cevapladığında sunucunun neden kapalı olduguyla alakalı sorunlar yaşıyabilirsin dostum sunucu 15:00'da açılacak

İlk olarak konu tasarımını beğendim, sistemler basit her sunucuda bulunan sistemler, tab, skor tablosu, taglar(prefixler) çok kötü.
Renk uyumu berbat. Başarılar dilerim.

Sunucudaki sistemleri beğendim. Ayrıca, konu tasarımınız da hiç fena değil. Başarılar dilerim. :<3: :evet:

Sunucu güzele benziyor,ek olarak bu konu tasarımıda son zamanlada çok görülmeye başlandı bir an önce konu tasarımı yaptırın derim (sadece öneridir).

Haritalar çok küçük resim koymuşsunuz. Başarılar.​

Sunucu güzele benziyor,ek olarak bu konu tasarımıda son zamanlada çok görülmeye başlandı bir an önce konu tasarımı yaptırın derim (sadece öneridir).
Konu tasarımıyla sanırım ilgilisin :) AliYilmaz#3072 discorddan ulaşırmısın tasarımlarınız varsa bi bakalım :)

Bu arada bende aynı görüşteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl