Winner Craft | Joka SkyBlock Plugin Paketi V.2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 21.896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hub serverimde kullanacağım ProloNetwork.Rabisu.Com Birazdan Kurarım : )

hub serverimde kullanacağım ProloNetwork.Rabisu.Com Birazdan Kurarım : )
ASkyBlock u silip son sürümünü yüklerseniz ve türkçeleştirirseniz sizin faydanıza olur çünkü bu askyblock sürümünde moblar doğmuyor

oyuncular chatı kullanamıyor nasıl kaldırabilirim[DOUBLEPOST=1506609348,1506609002][/DOUBLEPOST]oyuncular chatı kullanamıyor nasıl kaldırabilirim

Bana Parayla Bu Kadar Güzel Paket Yapmadın Be Joka

Bana Parayla Bu Kadar Güzel Paket Yapmadın Be Joka
Parayla yaptığım paket denemez sadece takas yaptık , sana göre bu paket güzeldir fakat bana göre diğer paket bu pakette bir çok hata var , diğer pakette tüm sorunları hallettim featherboardı beğenmedim yeniden yapılandırdım ve halen kötü diyorsun sen sadece mesajlara ve görünüşe bakıyorsun . Kendin editleyebilirken bana şöyle yap diyorsun ben senle sonradan düzeltebilirim diye anlaşmadım. Neyle anlaştım sen bana hesabı var ben sana paketi.

kardeşim oyle bir hata varki oyuncu spawn yazdığında gm 1 gecıyor bu nasıl paket video bile atarım

kardeşim oyle bir hata varki oyuncu spawn yazdığında gm 1 gecıyor bu nasıl paket video bile atarım
Hocam her hata "paket" den kaynaklı değil, kimi senin yüzünden kimi paket yüzünden. Hatanın ne olduğunu biliyorsan gel yorum yaz, ha bilmiyosan neden kaynaklı olduğunu bilmiyosan araştır sonra gel kötü paket hatalı vesayre de. Multiverse-Core klasörünü sildinmi hiç ?

HAYIR BAK GERÇEKTEN OYUNCULAR ADADAN SPAWN YAZINCA GM 1 E GECIYORLAR

linki goremiyorum nedense biri ytoruma linki koyabilirmi rica etsem

Güzel Paket Eline Sağlık, İyi Forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl