Winner Craft | Joka SkyBlock Plugin Paketi V.2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 21.899
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorunun kaynağını malesef bilemiyorum mob ayarlarının hepsini (bildiklerimi) açtım ama sorun bulunmakta :(​

Teşekkürler uzun süredir minecraft girmiyordum ve plugin paketleriyle uğraşmayı bıraktığım için güncellemeyi denemedim :)​

Kardeşim Yetkiler Ayarlımı Ve Sürüm Nedir Söylerseniz Sevinirim İyi Forumlar

Teşekkürler uzun süredir minecraft girmiyordum ve plugin paketleriyle uğraşmayı bıraktığım için güncellemeyi denemedim :)​
Kardeşim Yetkiler Ayarlımı Ve Sürüm Nedir Söylerseniz Sevinirim İyi Forumlar
Ooo ayıp ettin tabikide ayarlılar sürüm 1.8.x

Ooo ayıp ettin tabikide ayarlılar sürüm 1.8.x
spigot craftbukkit bide üstteki mob olayı çözüldümü

Herhangi bi mob olayı yok arkadaş mobstacker sanmış ama mobstacker değil
yo askyblock link atmışya arkadaş hani bunu indirin mob doğmuyosa fln filan bide spigotmu fln söylesen seviniim

yo askyblock link atmışya arkadaş hani bunu indirin mob doğmuyosa fln filan bide spigotmu fln söylesen seviniim
Evet spigot mob olayı için herhangi bir güncelleme yapmadım yapmayıda pek düşünmüyorum eğer askyblocku güncellersen düzelir arkadaşın dediğine göre

Evet spigot mob olayı için herhangi bir güncelleme yapmadım yapmayıda pek düşünmüyorum eğer askyblocku güncellersen düzelir arkadaşın dediğine göre
düzeltip versen olmazmı baithost serverimin günü 20 gün kaldı şimdi ugraşmayım he türkçeleştirmek fln başka bir pl paketinden alıp koysam sıkıntı olur yetkiler felan bence hatayı düzelt türkçeleştir ver daha çok ilgi görür iyi forumlar dilerim :)

düzeltip versen olmazmı baithost serverimin günü 20 gün kaldı şimdi ugraşmayım he türkçeleştirmek fln başka bir pl paketinden alıp koysam sıkıntı olur yetkiler felan bence hatayı düzelt türkçeleştir ver daha çok ilgi görür iyi forumlar dilerim :)
Mesajları ayarlamana gerek yok jarı silip yeni jarı atman yeterli

ya bi linke ayarlayıp koyarmısın dosyatc gibi yerlere
Şu an dosya.tc ye dosya upload etmek kadar bir işsizlik yapmak istemiyorum ama yeni jarı indirip eskiyle değiştirirsen güncellemiş olursun

Mükkemmel pl paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl