Winner Craft | Joka SkyBlock Plugin Paketi V.2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 21.896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya kendime op veremiyom konsola yazıyom ama vermiyor :(

Nasıl bir hata veriyor ?
Hata sormadan başka bir çözüm ise op dosyasını açıp içine isminizi yazmak

ops dosyasının icinde ismim var ama gm 1 fln gecemiyorum spigot kullanıyom ondan olabilirmi

Verdigim linkteki dosyanin icinde uygun spigot yokmuydu

pardon ben yanlış yapmısım dur bi ona bakam olmassa tekrar yazarım :)

Baya güzel bir plugin paketi olmuş kendim kullanmak istiyorum.

Paketi test ettim gayet güzel bir paket elinize sağlık fakat şöyle bir sorunla karşılaştım Yeni bir grup açtığımda groupmanagerda açtığım grup hakkında dair hiçbirşey bulamıyorum.ve ayrıca kendime grup listesinden bir rütbe verdiğimde serveri aç kapa yaptıktan sonra tekrar oyuncu rütbesine dönüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar[DOUBLEPOST=1499508989,1499508911][/DOUBLEPOST]Paketi test ettim gayet güzel bir paket elinize sağlık fakat şöyle bir sorunla karşılaştım Yeni bir grup açtığımda groupmanagerda açtığım grup hakkında dair hiçbirşey bulamıyorum.ve ayrıca kendime grup listesinden bir rütbe verdiğimde serveri aç kapa yaptıktan sonra tekrar oyuncu rütbesine dönüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar

Yeni grup açtığınızda /manload komutunu kullanın.
Oyuncu sorununu bilemiyorum save alın yada kapatmadan önce /manload yazın.​

Yeni grup açtığınızda /manload komutunu kullanın.
Oyuncu sorununu bilemiyorum save alın yada kapatmadan önce /manload yazın.​
Save almama rağmen değişen birşey olmuyor. Yinede teşekkürler

sürüm nedir ? 1.8 mi

Beğendim pluginerliğe başlarsam bu tür paketleri denemelik indireceğim.

Güzel bir pakete benziyor indirip bakacagim :)

Sizin paketinizi kullaniyorum ASkyblock dunyasinda Canavar ve hayvan yumurtasi ve snowgolem ve golem haric doger splerden yaratik ve hayvan spawnlanmiyor[DOUBLEPOST=1499811618,1499811582][/DOUBLEPOST]Sizin paketinizi kullaniyorum ASkyblock dunyasinda Canavar ve hayvan yumurtasi ve snowgolem ve golem haric doger splerden yaratik ve hayvan spawnlanmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl