Windows Server 2025 Kullanılır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bay Eren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 73

Bay Eren

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
-

Discord:

-

merhaba arkadaşlar yeni açacağım minecraft skyblock sunucum için bir sorum var: Minecraft 26.2 sürümlü Skyblock sunucum için Windows Server 2025 kullansam sunucumu çok yorar mı? ubuntu ya da linux kullanmayı bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar yeni açacağım minecraft skyblock sunucum için bir sorum var: Minecraft 26.2 sürümlü Skyblock sunucum için Windows Server 2025 kullansam sunucumu çok yorar mı? ubuntu ya da linux kullanmayı bilmiyorum.
ubuntu kurup internetden veya en kötü antigravity ssh bağlayarak pterodactly kurabilrisin gerçekden kurulum ve kullanımı çok kolay

ubuntu kurup internetden veya en kötü antigravity ssh bağlayarak pterodactly kurabilrisin gerçekden kurulum ve kullanımı çok kolay
Biliyorum bu devirde kimse kolay kolay windows kullanmıyor eğer yüksek oyuncu isteyen bir sunucuysa ama sanırım çokta fazla bir performans düşüşü gözlemem siz ne düşünüyorsunuz?
VDS şu şekil: r9 9950x 12 çekirdek 32gb

Biliyorum bu devirde kimse kolay kolay windows kullanmıyor eğer yüksek oyuncu isteyen bir sunucuysa ama sanırım çokta fazla bir performans düşüşü gözlemem siz ne düşünüyorsunuz?
VDS şu şekil: r9 9950x 12 çekirdek 32gb
performans artışı çok oluyor ubuntuya geçicne böyle bir makineyi 2025 ile harcama bari 2012 kur kaynak kullanımı olarak windows ubuntuya göre çok çok fark yaratıyor

Windows kullanmak bu devirde düşük sürüm bile olsa boşa kaynak harcamayı sağlar bunun yerine ubuntuya Pterodactly kurabilirsin kurulumu zaten aman aman zor değil bir kere yaparsan rahat edersin ubutu düşünürsen forumda yardım konusu açarsan Pterodactly kurmana yardım edebiliriz şahsen sunucu açsam ubuntu kullanırdım ortalama idle 300-400mb ram yiyiyor bir değerlendir.

Bencede diğer arkadaşlar gibi Ubuntu 24.04 e Pterodactyl kurabilirsin. Eğer hedefin büyükse zora oynaman lazım ve Pterodactyl kurulumu gayet kolay internette videolarıda mevcut.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl