ikincielkralliklariseth
ubuntu kurup internetden veya en kötü antigravity ssh bağlayarak pterodactly kurabilrisin gerçekden kurulum ve kullanımı çok kolaymerhaba arkadaşlar yeni açacağım minecraft skyblock sunucum için bir sorum var: Minecraft 26.2 sürümlü Skyblock sunucum için Windows Server 2025 kullansam sunucumu çok yorar mı? ubuntu ya da linux kullanmayı bilmiyorum.
Biliyorum bu devirde kimse kolay kolay windows kullanmıyor eğer yüksek oyuncu isteyen bir sunucuysa ama sanırım çokta fazla bir performans düşüşü gözlemem siz ne düşünüyorsunuz?ubuntu kurup internetden veya en kötü antigravity ssh bağlayarak pterodactly kurabilrisin gerçekden kurulum ve kullanımı çok kolay
ikincielkralliklariseth
performans artışı çok oluyor ubuntuya geçicne böyle bir makineyi 2025 ile harcama bari 2012 kur kaynak kullanımı olarak windows ubuntuya göre çok çok fark yaratıyorBiliyorum bu devirde kimse kolay kolay windows kullanmıyor eğer yüksek oyuncu isteyen bir sunucuysa ama sanırım çokta fazla bir performans düşüşü gözlemem siz ne düşünüyorsunuz?
VDS şu şekil: r9 9950x 12 çekirdek 32gb
mustafa_8907
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!