luckyboross
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 6
- Minecraft
- Serdar_8118
Discord:
serdar8118
serdar8118
borran7
Öncelikle windows 11 asla tavsiye etmiyorum eğer windows 10'a geçebiliyosa tekrar geçsin.arkadaşım windows 10 dayken girebiliyordu fakat windows 11 e geçince oyun exit code: 0 hatası vermeye başladı. oyuna giremiyor neden sizce bunun bir çözümü var mı?
orjinal minecraft
java sürüm 17
serdar8118
zaten java 8 di belki java 17 de açılır diye onu yükledik ondada aynıÖncelikle windows 11 asla tavsiye etmiyorum eğer windows 10'a geçebiliyosa tekrar geçsin.
O Sorunu bilmiyorum fakat Java 17'yi silip
Bu Linkteki Java 8 (64-bit) İndirebilir misiniz?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(32 bit ise onu indirin)
Sorununuz çözüldüyse belirtmeyi unutmayınız
İyi Forumlar
Bende windows 11'e geçince böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Sanırım bilgisayardaki tüm oyun dosyalarını ve javayı silip tekrar yükleyince düzelmişti.zaten java 8 di belki java 17 de açılır diye onu yükledik ondada aynı
serdar8118
şuan windows 11 mi kullanıyonBende windows 11'e geçince böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Sanırım bilgisayardaki tüm oyun dosyalarını ve javayı silip tekrar yükleyince düzelmişti.
evet sorunsuz kullanıyorumşuan windows 11 mi kullanıyon
serdar8118
sorunu nasıl çözdüğünü hatırlarsan bana söylermisin?evet sorunsuz kullanıyorum
serdar8118
orda mısınız?evet sorunsuz kullanıyorum
Dediğim gibi dosyaları silip javayı da kaldırıp tekrsr kurdun mu?orda mısınız?
serdar8118
minecraft dosyalarını silip java dosyalarınıda silip tekrar yükledik olmadı.Dediğim gibi dosyaları silip javayı da kaldırıp tekrsr kurdun mu?
Üzgünüm benim bu konuda edebileceğim yardım bu kadar. Umarım sorununuz çözülür.minecraft dosyalarını silip java dosyalarınıda silip tekrar yükledik olmadı.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!