Çözüldü windows 11 minecraft exit code: 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luckyboross

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Minecraft
Serdar_8118

Discord:

serdar8118

arkadaşım windows 10 dayken girebiliyordu fakat windows 11 e geçince oyun exit code: 0 hatası vermeye başladı. oyuna giremiyor neden sizce bunun bir çözümü var mı?

orjinal minecraft

java sürüm 17

arkadaşım windows 10 dayken girebiliyordu fakat windows 11 e geçince oyun exit code: 0 hatası vermeye başladı. oyuna giremiyor neden sizce bunun bir çözümü var mı?

orjinal minecraft

java sürüm 17
Öncelikle windows 11 asla tavsiye etmiyorum eğer windows 10'a geçebiliyosa tekrar geçsin.

O Sorunu bilmiyorum fakat Java 17'yi silip
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu Linkteki Java 8 (64-bit) İndirebilir misiniz?

(32 bit ise onu indirin)

Sorununuz çözüldüyse belirtmeyi unutmayınız

İyi Forumlar​

Öncelikle windows 11 asla tavsiye etmiyorum eğer windows 10'a geçebiliyosa tekrar geçsin.

O Sorunu bilmiyorum fakat Java 17'yi silip
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu Linkteki Java 8 (64-bit) İndirebilir misiniz?

(32 bit ise onu indirin)

Sorununuz çözüldüyse belirtmeyi unutmayınız

İyi Forumlar​

zaten java 8 di belki java 17 de açılır diye onu yükledik ondada aynı

zaten java 8 di belki java 17 de açılır diye onu yükledik ondada aynı
Bende windows 11'e geçince böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Sanırım bilgisayardaki tüm oyun dosyalarını ve javayı silip tekrar yükleyince düzelmişti.

Bende windows 11'e geçince böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Sanırım bilgisayardaki tüm oyun dosyalarını ve javayı silip tekrar yükleyince düzelmişti.
şuan windows 11 mi kullanıyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl