Paylaşım Windows 10'u İnceliyoruz: Geçmeye Değer Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CraftRakip Network

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
205
Milattan önce kalan videoyu atmanda ki sebebi anlamadım.Neyse ben size windows 10 neden kötü anlatayım;
Eğer bilgisayar ortalama bir bilgisayar ise aşırı derecede bellek ve cpu kullanımına sebep olacaktır.
Aşırı bellek ve cpu kullanımından dolayı oyunlarda kasma,donma,fps düşüşü gibi problemler ortaya çıkacaktır.
Günlük kullanım için ideal olsada sırf systemin çalışması bilgisayarı aşırı derecede yormaktadır.
4GB Ram ile sorunsuz çalışır diyorlar ancak benim önerim minimum 8GB Ram'dir.Ayrıca milattan önceden kalma işlemciniz varsada kesinlikle windows 10'u önermemekteyim.
Ya linux kullanın yada w8.1
Ama windows 10 kullanmayın.En azından ilk zaman ki optimizesini yeniden kazanana kadar.

Windows 7 Ultimate Service Pack 1 candır. Vazgeçilmez.

Bence geçmeye değer. Güncellemeleri kapattığımız zaman sorun olmaz.
Güncelleştirmeler işletim sisteminin daha çok stabiltesi içindir. Güncelleştirmeler de ya yazılımsal veya donanımsal bir gelişme vardır yada açıkları kapatmak içindir yani yamamak. Güncellemek her zaman iyi olmasa da genel mana da faydalıdır ki her zaman bir şeyler indiren insanlardansanız.

Yeni olan her şey genelde iyi yapılmışsa geçmişte yapılmış sistem benzerlerine oranla her zaman iyidir. Güncel bir sosyal platformdan bahsediyorsak iyi mi veya kötü mü gibi düşünceye girmene bile gerek yok çünkü zorunda kalıyorsun bir zaman sonra, çünkü dünya gelişiyor ve sistemler de buna oranla çıkıyor ve güncelleniyor.

Geçmeye kesinlikle değer güncellemeri kapatırsanız ayrı güzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl