Windows 10'a geçmeye değer mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EditeY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EditeY

Karanlık taraftan merhaba!
Elmaslar
282
Minecraft
god-tengri

Discord:

tengri#7983

Oyun oynamak için:
Eğer oyun oynamak istiyorsanız 'Windows 10' öneririm çünkü yeni çıkan oyunlar 'Windows 10', destekli alt sürümlerini desteklememekte Oyun için 'Windows 10' öneririm
Ofis iş ... için:
Ofis programları ..., Windows 7 veya Windows 8 sürümünü öneririm Windows 10'da bazen işlemleriniz donabiliyor.
FPS:
Windows 10'a geçerseniz, oyunlarda FPS düşüşü yaşayabilirsiniz o yüzden Windows 7 vb tercih ederim.

Windows 10 kullanıyorum gayet memlunum

Güvenlik açısından kesinlikle win10 kullanmalısınız.

Evet, değer ama güncellemeleri bir müddet kapatırsan senin açıdan daha hayırlısı olur. ( Her an bilgisayarını kapatıp ani güncellemeler yapabilir. )

Windows 10 değer bi sistem korumasından güncellemesine herşeyinden memnunum

Windows 10 genellikle kullanılan bir işletim sistemi.
Tabii bazı boş cpu harcaması mı desem, güncelleme sıkıntılarımı desem bilemedim.
Ancak şöyle de birşey varki kullanım konforu açısından gayet güzel :)

biraz boş bir konu olmuş gerekli optimizysonları ve ayarları yaparsanız veya revios gibi güzel düzenlemiş İSO bulursanız Windows 7 den 10 kat daha performanslı ve güncel olur

Hala windows 7 kullaniyorum fps konusunda win 7 benim icin daha uygun win 10 2 kere gectim ve cok pisman olup tekrar win 7 kurdum ( Belki ekran kartimin windows 10 desteklemedigi icin gecmek istemiyorum "Minecraft" bile acilmiyor)

Güncelleme sıkıntıları vardı ancak şu anda o sıkıntılar giderilmiş durumda. Bende çok şikayetçiydim o sıkıntılardan şimdi mis gibi kullanıyorum. Ve oyunlarda fps düşüşü oranı çok az

Elementary OS denemenizi öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl