Tanıtım WildStacker

bilirkisii0

Odunlara Vur Vur Vur!
Yasaklandı
Elmaslar
18
Minecraft
access

Discord:

bilirkisii0

Minecraft Sürümleri
1.7-1.21.10
WildStacker oyun deneyimini değiştirmeden neden oldukları sunucu gecikmesini azaltmak isteyen çok sayıda varlık ve düşüşe sahip sunucular için uygundur. Gelişmiş algoritmalarımızla, birçok varlık ve damla aynı anda herhangi bir gecikmeye neden olmadan istiflenebilir!

NE İŞE YARAR?
• Eklentileri istiflemenin tüm temel ve sıkıcı şeyleri.
Varlıklar istifleme, öğeler istifleme, spawners istifleme ve bloklar istifleme, hepsi tek bir eklentide. Hatta tho WildStacker bile ilk 'Hepsi bir arada' istifleme eklentisiydi, günümüzde bu çok büyük değil. WildStacker'ın diğer eklentilerden neden öne çıktığına odaklanalım!
• Birçok yeni ve modern özellik ile doludur.
Diğer birçok eklentinin aksine, eklenti başka hiçbir eklentinin sahip olmadığı yeni ve benzersiz özelliklerle doludur. Birçoğu eklentinin özelliklerini kopyalamaya çalışıyor, ancak o kadar çok var ki yetişemiyorlar! Ayrıca özelliklerin hepsinin değiştirilebilir olduğundan bahsetmiş miydim?
• Işık hızında çalışıyor!
Eklentinin sunucunuzda herhangi bir etki yaratmadan çalışmasını sağlamak için teknik geliştirmek için çok fazla saat harcadım. Async istifleme, optimize edilmiş düşme hesaplamaları ve varlıklar ve öğeler için gerçek zamanlı veri tasarrufu, eklentiyi performans açısından piyasadaki en iyi hale getirir. Sadece bu da değil, tüm istifleme sistemleri birlikte kusursuz bir şekilde çalışır (ah?) ve diğer birçok eklentiyi destekliyor!
• Ücretsiz premium eklenti!
WildStacker, 1 Ocak 2021'e kadar 2.400'den fazla benzersiz müşterisi olan ücretli bir kaynaktı! Bugün, aynı WildStacker eklentisi ücretsizdir, hiçbir ücret ödemeden en iyi kaliteyi aldığınızdan emin olmak için tüm özellikler dahildir!
• Eklenti "olduğu gibi" sağlanmıştır.
IRL'ye sahip olduğum yoğun bir program nedeniyle sık güncellemeleri garanti edemiyorum. Büyük sorunları düzeltmek için elimden geleni yapacağım. Dev yapılarını daha fazla yama ve hata düzeltmesi ile birlikte bulabilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sayfa!

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1772904648356.webp
1772904668583.webp
1772904746080.webp

1772904698586.webp
1772904718398.webp
1772904763210.webp

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl