Tanıtım WidAC — Yapay Zeka Destekli Minecraft Anti-Cheat

Ellerine Sağlık Gelişirse Mantıklı Fikir

Her hilenin aynı rotasyonu kullandığından ne kadar eminsin? yıllardır hile yapıyorum ve her rotasyonun kendine özgü bir mantığı var.

Hepsinin datasını tek tek kaydedince inanıyorsunki böyle engelleyebileceksin ama gene işe yaramaz veri kaydedip eğitmek yetmez bunu kendi saf yeteneğinide kullanıp mantık kurup yapay zekaya ekstra birşeyler sunman lazım
hile örneği verildiği kadar legit örneğide veriliyor çift katman öğrenim yapıldığı için legitden ne kadar uzak hileye ne kadar yakın bir vuruş yaparsan her şekilde senin benzerlik skorun artıyor eğerki uyarı almazsan bu seferde otonom öğrenim işin içine giriyor senin sunucuda belirli bir benzerlik skoruna gelen oyuncular otomatik kayıt alınıp bana gönderiliyor bende o kayıtı izleyip bu kişi hile yada değil diyorum
bu sistemi kesin olmadan kullanmıyorum tabi eğitimde yanlış veri çok riskli birşey tüm eğitimi çöp ediyor ancak genede böylede bir sistem var
senin dediğin gibi ben hile yapıyorum benim hilemi algılamaz diyen çok kişi gördüm kimisi kendi clienti ile kimisi ücretli clientler ile geldi her birinde başarılı sonuç alıyorum
şu an dediğim gibi ufak şeylerde yanlış uyarı atıyor onlarda eğitim ilerledikçe kendiliğinden hallolucak

Eklenti ne zaman source kodu ile paylaşılacak acaba?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl