Çözüldü WhyiBaris - Jaiez Dolandırıcılığı Kesinlikle bir şey almayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun hocam. Bayram harçlığı çıkmamıştır çocuğun geçen bayram. Başımın gözümün sadakası olsun de geç.
Hadi ben neyse de başkalarını dolandırırsa sorun büyük +50 +100 Cepler böyle insanlar.

Öncelikle geçmiş olsun. Yani bu tarz arkadaşların dolandırıcı olduğunu şu şekilde anlayabilirsin. Hiçbir satıcı gerçekten emeği ile birşey yapıyorsa sana zorla birşey satmaya çalışmaz. Bak ben bir logo tasarımcısına sormuştum. Adamın attığı logolar zaten tanıdığım bir takımın yaptığı logolardı. Fakat sesimi çıkartmadım ve dinledim. bana süreki birşey satmak için elinden geleni yapıyordu.

Şu logoyu şu kadara yaparım. Şunları satarım falan. Yani evet bu zamanda neredeyse güvenebileceğimiz kimse kalmadı diyebilirim. Ama biraz da senin kendin açık olmalısın. Bu konulara karşı biraz daha biraz daha gözünü açmanı düşünüyorum.

öncellikle geçmiş olsun bu tarz durumlar gerçekten üzücü. bu tarz konuların hep üste kalması gerekiyor :c

8₺ için insanda dolandırmazsın .s

geçmiş olsun diyecek bir söz yok kanmamak kalıyor artık tek çare

Çok geçmiş olsun, bilgilendirme için teşekkürler. 8 TL için yapılmamalı böyle şeyler.

Allahtan daha fazla para vermemişsiniz. Bu piyasada artık kimseye güven kalmadı.
Geçmiş olsun. ):​

O arkadaş adına istediğin birşeyi ücretsiz yapalım kardeşim discrod'dan ulaş Allah öylelerine muhtaç etmesin kimseyi işte bu yüzden bu projeyi hayata geçireceğim BatuhanACR#0001 ekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl