WhoYazar? - Gelin tanışalım...

Smoker2

.hi
Elmaslar
64

Ekli dosyalar

• banner.jpg
    banner.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 236
Moderatör tarafından düzenlendi:
Aklınızda bir proje bulunuyorsa WhoYazar?'a uçun. Sizleri her zaman desteklemeye çalışacağız. <3

İşin şakası, bu projeye emek verilmiş yetenekli arkadaşlar katılmalı.

Son düzenleme:
Güzel bir proje, umarım çok güzel işler başarırsınız. Başarılarrr..

Herkesi bekliyoruz ?

Son zamanlarda ismini görüp ne olup olmadığını bilmediğim projeydi. Sonunda projeyi yakından görmek nasip oldu :)

Güzel bir sistem

Ata Baran, bu piyasada bulunan, kalemi en güçlü yazarlardan birisidir. Ona karşı saygımı asla kaybetmek istemem. Hürmetlerle :)
Necati, eski bir dostumdur. Sıcak olduğunuzda içinizi dışınıza taşıracak kadar şefkatlidir. Ancak tartıştığınızda katil olabilir :)
Oluşturacakları projeleri her an destekleyeceğim. Beraber katıldığım her projede beni daha da güçlendiren Ata Baran, sizleri eğitmekle kalmaz. Elinize silahtan daha ölümcül bir alet olan, yazarlığı tutuşturuverir. İyi ki tanıdığım iki güçlü insan, iyi ki tanıdığım iki uyumlu insan. Her ne kadar da Necati ile aramız bozuk olsa da, asla arkamdan iş çevirdiğini görmedim. Göreceğimi de sanmıyorum. Piyasaya nazaran bu görülebilecek en nadir eylemlerden birisidir. İkinizi de tebrik eder, desteğimi istemeyi unutmamanızı rica ederim.

TANIŞMAK BEDAVA Mİ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl