Tasarım White Tasarım - İlk Logo Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Heisenberg

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
29

Discord:

oktaywhite#9964

wowser kabul logo.jpg

Fikir ve görüşlerinize açığım. Discord adresimden ulaşabilirsiniz.

sade ve güzel olmuş aslında, fontu değiştirirsen daha da güzel olabilir. iyi forumlar.

Güzel alt kısımların rengi biraz daha açık üst kısımların ki alt kısımdan biraz daha açık olabilirdi eline sağlık bu şekilde de güzel olmuş ilk yapmana rağmen.

Font ile arkaplan uyuşmamış.

Güzel alt kısımların rengi biraz daha açık üst kısımların ki alt kısımdan biraz daha açık olabilirdi eline sağlık bu şekilde de güzel olmuş ilk yapmana rağmen.
Yorumun ve fikirlerin için teşekkürler.

Bence gayet güzel olmuş. Bazı kişiler fontu falan beğenmemiş ama şahsen hoş olduğunu düşünüyorum.

İlk logo tasarımı olmasına rağmen gıdım emek göremiyorum görebilen var mı? Şekilin içine fontla W harfi koyunca logo oluyorsa ohohoho herkes logo yapabiliyor o zaman tebrikler.

İlk logo tasarımı olmasına rağmen gıdım emek göremiyorum görebilen var mı? Şekilin içine fontla W harfi koyunca logo oluyorsa ohohoho herkes logo yapabiliyor o zaman tebrikler.
Sizden başka birileride grafik konusu altında paylaşım yaptığı için özür dileriz. Tek sizsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl