White Angel Skyblock Haritası / Ücretli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar ben Yusuf.Bugün sizlere 1 hafta önce yapmaya başaldığım lakin sebesizde sadece spawn olarak bıraktığım haritayı satışa sunmayı düşündüm.
Not:İsteyenler için ada warpları ile satış gerçekleştirilebilir lakin fiyat farklı olacaktır.
aGbyGO.png

pWpm0N.jpg

aGbyGO.png

RPlb0G.png

WQL6q2.png

aGbyGO.png

ER4zm8.png

aGbyGO.png

RPlbr6.png

3qn17O.png

Ücrete gelecek olursak
Sadece spawn:10tl
Spawn ve warpların bitmiş hali: 20tl
Bu fiyatlar sabittir pazarlık olmaz.

Yusuf bey bi profilinizi açarmısınız yada özel mesajı

Biliyorum İzin alarak açtınız konuyu ama bir fotoğraf koyarsan satış izni ile alakalı daha iyi olur. Ellerinize sağlık , Bol satışlar..

Yusuf bey bi profilinizi açarmısınız yada özel mesajı
Açılmıştır.
Biliyorum İzin alarak açtınız konuyu ama bir fotoğraf koyarsan satış izni ile alakalı daha iyi olur. Ellerinize sağlık , Bol satışlar..
Satış izni için yetkililere mesaj attım geç dönüş olacağından dolayı paylaşmak durumunda kaldım konuyu istedikleri vakit kaldırabilirler onlara kalmış.
[DOUBLEPOST=1502562170,1502562103][/DOUBLEPOST]
Ve zaten premium hesaplar dosyalar bölümde satış gerçekleştirebiliyorlar yani forum olması pek birşey değiştirmiyor şahsımca.

Ve zaten premium hesaplar dosyalar bölümde satış gerçekleştirebiliyorlar yani forum olması pek birşey değiştirmiyor şahsımca.
[/QUOTE]

Dosyalar bölümünde alım yaparken site üzerinden mi gerçekleşiyor para/ürün aktarımı?
Eğer cevabınız evet ise haklısınız

Dosyalar bölümünde alım yaparken site üzerinden mi gerçekleşiyor para/ürün aktarımı?
Eğer cevabınız evet ise haklısınız
[/QUOTE]
Dosyalar kategorisi genel foruma bağlı olduğundan mantıklı olarak forum üzerinden satış gerçekleştiriliyor düşünmeye bile gerek yok diye tahmin ediyorum.Tek fark şu satıcı rankında hem forum hemde ranka sahip kişi sorumlu dosyalar bölümünde satıcı ve alıcı sorumlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl