WhatsApp Sözleşmesi | Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ynsgngrd

well, it's done
Elmaslar
554
Minecraft
YunusCanGungordu

Discord:

yunus can#0004

1610288022648.png
Merhabalar, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde WhatsApp kullanıcılarına yeni ve önemli bir sözleşme yayınladı. Kullanıcı tarafından bu sözleşmenin reddedilmesi durumunda uygulama kullanıcı tarafında kullanılamaz duruma gelecek. Olayın diğer tarafı ise bu sözleşme AB ülkelerini muaf tutuyor.

Sözleşmenin içeriğinden de bahsedelim kısaca. WhatsApp, kullanıcılarının verilerini Facebook şirketleri ile çeşitli amaçlar doğrultusunda paylaşıyor. Uygulamayı kullanmaya devam etmek isteyenler en geç 8 Nisan tarihine kadar bu sözleşmeyi kabul etmek durumundalar.

Facebook son yıllarda verilen sızdırılması, paylaşımı ve satılması gibi olaylarla sık sık anılmaya başlandı. Yaşanan tüm bu son gelişmelerle beraber de Telegram'ın kullanıcı sayısında ufak bir artış görülmedi de değil.

Yaşanan bütün bu gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Düşüncelerinizi bu konunun altına bekliyorum, teşekkürler.

Bence bu işin altında kesinlikle birşey var ve ileride birşey olacak, ben kabul etmedim. Kabul ettiğimizde bilgilerimizi satmaları vs. yasal olacak nede olsa. Etmenizide tavsiye etmiyorum okul konusunda, okuldaki öğretmenlerinizede bildirir başka bir programa geçmelerini isteyebilirsiniz. Geçmezlersede yapacak birşey yok kabul eden arkadaşlarınızdan bilgi alırsınız.

Yanlışlıkla kabul etmemişimdir umarım .d

Mecburen kabul etmek zorunda kaldım denilebilir. Çünkü WhatsApp tüm dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması. Başka uygulamaların bu kadar çok kullanıcıya erişebileceğini sanmıyorum.

Valla benim öyle çok önemli verilerim yok, Mark Zuckerberg napsın benim mesajlarımı. O yüzden kabul ettim sorun yok. :D

Sevr anlatşması 2021 versiyonuda denilebilir buna aslında.

Benim datamın satışından pay vericeklerse neden olmasın.​

Yani mesajlarımı Mark Zuckerberg ne yapabilir ki beni bulmak istese polise haber verir 2 dakikada bulurlar zaten

Basit bir şekilde ben kullanmayacağım.

Moderatör tarafından düzenlendi:
okudum kabul ediyom ya

Burak Güngörü İzliyordum. Whatsapp Hakkında Denk Geldi Mctryle :D

Pek bişey olacağını sanmam ülkemizdeki yasalar bunlara karşı değil diye duydum hmm Ama avrupa ülkelerinde ki yasalar bu tür şeylere karşı. Yani korkmayın kim ne yapsın sizin mesajlarınızı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl