mesela parkur var diyek 2 blok yükseklite heryer gidip en son kısımda altına blok koyup zıplıyor blok siliniyor. ve parkuru sonuna geliyor.çıkmamasını istediginiz yerlere wg çekip //rg flag <wgismi> entry deny yaparsanız ordan geçemezler
bunun engeli var. büyük serverlderde olmuyor ve gözümle gördüm. çözümü avr mama nasıl yapıldığını bilmiyorum.ZeusPro bu engellenemez bir bug :D 2 Blokluk yerlerin üstüne bariyer koyabilirsin .
Burak#7050
dediginden bişey anlamadım açık şekilde anlat veya sunucuna gelip bakabilirimmesela parkur var diyek 2 blok yükseklite heryer gidip en son kısımda altına blok koyup zıplıyor blok siliniyor. ve parkuru sonuna geliyor.
bunun engeli var. büyük serverlderde olmuyor ve gözümle gördüm. çözümü avr mama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
bak meslea parkuru sonu yerden sadece 2 blok yükseklikte diyelim. kendi altına blok koyuyor ve siliniyor ama silinmsi 0.4 saniye kadar sürüyor. tam o bloğun üzerine deyip zıpladığında 2 blok yükseklikteki bir şeye çıkabiliyor.dediginden bişey anlamadım açık şekilde anlat veya sunucuna gelip bakabilirim
Burak#7050
işte oraya //rg flag <wgismi> entry deny yaparsan ordaki hiçbirşeye çıkamazlar istersen sunucuna geleyim?bak meslea parkuru sonu yerden sadece 2 blok yükseklikte diyelim. kendi altına blok koyuyor ve siliniyor ama silinmsi 0.4 saniye kadar sürüyor. tam o bloğun üzerine deyip zıpladığında 2 blok yükseklikteki bir şeye çıkabiliyor.
IP verirsem reklam olur. dediğin şeyi deneyeceğimişte oraya //rg flag <wgismi> entry deny yaparsan ordaki hiçbirşeye çıkamazlar istersen sunucuna geleyim?
Burak#7050
özelden yazabilirsin dedigim şey işey yarar yapamazsan yazIP verirsem reklam olur. dediğin şeyi deneyeceğim
işte oraya //rg flag <wgismi> entry deny yaparsan ordaki hiçbirşeye çıkamazlar istersen sunucuna geleyim?
Burak#7050
wg çek belirledigin wg alanlarınca hiçbiyere haraket edemezlerdediğin şey olmadı. halla çıkabiliyorlar.
ZiyaBRN#8832
deneyeceğim saolBu olay sunucunun biraz da lag durumuyla alakalı o yüzden büyük sunucularda pek olacağını sanmıyorum. bi eklenti buldum ancak denemedim buyur:
yetki vermezsen yapamazlar yapmasını istediğin oyuncuya antiblockjump.bypass yetkisi verebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
oldu saol. KONU KİLİTBu olay sunucunun biraz da lag durumuyla alakalı o yüzden büyük sunucularda pek olacağını sanmıyorum. bi eklenti buldum ancak denemedim buyur:
yetki vermezsen yapamazlar yapmasını istediğin oyuncuya antiblockjump.bypass yetkisi verebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!