Çözüldü WGli alanda tırmanmayı engelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZeusPro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.599
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZeusPro

>> Pluginer & Skripter
Elmaslar
28

Discord:

ZeuLeg#0962

sunucumda spawna veya başka bi wg li bölgede
altlarına blok koyarak zıplıyorlar. 2 blok yukarı çıkıyorlar. nasıl engelleyebilirim ?

çıkmamasını istediginiz yerlere wg çekip //rg flag <wgismi> entry deny yaparsanız ordan geçemezler

ZeusPro bu engellenemez bir bug :D 2 Blokluk yerlerin üstüne bariyer koyabilirsin .

çıkmamasını istediginiz yerlere wg çekip //rg flag <wgismi> entry deny yaparsanız ordan geçemezler
mesela parkur var diyek 2 blok yükseklite heryer gidip en son kısımda altına blok koyup zıplıyor blok siliniyor. ve parkuru sonuna geliyor.
ZeusPro bu engellenemez bir bug :D 2 Blokluk yerlerin üstüne bariyer koyabilirsin .
bunun engeli var. büyük serverlderde olmuyor ve gözümle gördüm. çözümü avr mama nasıl yapıldığını bilmiyorum.

mesela parkur var diyek 2 blok yükseklite heryer gidip en son kısımda altına blok koyup zıplıyor blok siliniyor. ve parkuru sonuna geliyor.

bunun engeli var. büyük serverlderde olmuyor ve gözümle gördüm. çözümü avr mama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
dediginden bişey anlamadım açık şekilde anlat veya sunucuna gelip bakabilirim

dediginden bişey anlamadım açık şekilde anlat veya sunucuna gelip bakabilirim
bak meslea parkuru sonu yerden sadece 2 blok yükseklikte diyelim. kendi altına blok koyuyor ve siliniyor ama silinmsi 0.4 saniye kadar sürüyor. tam o bloğun üzerine deyip zıpladığında 2 blok yükseklikteki bir şeye çıkabiliyor.

bak meslea parkuru sonu yerden sadece 2 blok yükseklikte diyelim. kendi altına blok koyuyor ve siliniyor ama silinmsi 0.4 saniye kadar sürüyor. tam o bloğun üzerine deyip zıpladığında 2 blok yükseklikteki bir şeye çıkabiliyor.
işte oraya //rg flag <wgismi> entry deny yaparsan ordaki hiçbirşeye çıkamazlar istersen sunucuna geleyim?

Bu olay sunucunun biraz da lag durumuyla alakalı o yüzden büyük sunucularda pek olacağını sanmıyorum. bi eklenti buldum ancak denemedim buyur:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yetki vermezsen yapamazlar yapmasını istediğin oyuncuya antiblockjump.bypass yetkisi verebilirsin.

Bu olay sunucunun biraz da lag durumuyla alakalı o yüzden büyük sunucularda pek olacağını sanmıyorum. bi eklenti buldum ancak denemedim buyur:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yetki vermezsen yapamazlar yapmasını istediğin oyuncuya antiblockjump.bypass yetkisi verebilirsin.
deneyeceğim saol
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

oldu saol. KONU KİLİT

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl