Çözüldü wgli alanda oyuncular blok kıramıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArdataskinN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 825
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArdataskinN

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
23
Minecraft
ArdataskinN

Discord:

Catboy438#5590

warp edit yaptım sonra wg attım sonra blok kırılabilecek bölgeye bir daha wg attım orada blok kırmayı açtım fakat oyuncular blok kıramıyor lütfen yardım edin onun üstüne nasıl geçirecem

DOSTUM ÖRNEK VERİYORUM SPAWN ALANINA YAPIYORSAN WG Yİ MESELA DİYELİM SPAWN İÇİNDE ORTADA BİR HAMMADDE YAPTIN SPAWN Bİ KÖŞESİNDEN SECİP DİĞER KÖŞESİNİ SECİP

/RG DEFİNE SPAWN

YAZ FAKAT BUİLD ALLOW YAPMA BUİLD FLAGINI VERME PVP DENY YAPABİLİRSİN TNT DENY VS YAPABİLİRSİN FAKAT WG ATTIGINDA ZATEN DERİYİ ELİNE ALIP SAG TIKLADIGINDA ORDA BUİLDİN KAPANDIGINI GÖRECEKSİN SONRA HAMMADDE Yİ KÖŞELERİNDEN SECİP

/RG DEFİNE HAMMADDE

YAZ VE ORAYA SADECE BUİLD ALLOW FLAGINI VER VE SORUNUN ÇÖZÜLMÜŞ OLACAGINI GÖRECEKSİN.

SETPARENT VS KAFAN KARIŞMASIN BENİM DEDİĞİM MANTIKTA YAP OLMAZSA SW Yİ ÖZELDEN VER GELEYİM YAPAYIM!

DOSTUM ÖRNEK VERİYORUM SPAWN ALANINA YAPIYORSAN WG Yİ MESELA DİYELİM SPAWN İÇİNDE ORTADA BİR HAMMADDE YAPTIN SPAWN Bİ KÖŞESİNDEN SECİP DİĞER KÖŞESİNİ SECİP

/RG DEFİNE SPAWN

YAZ FAKAT BUİLD ALLOW YAPMA BUİLD FLAGINI VERME PVP DENY YAPABİLİRSİN TNT DENY VS YAPABİLİRSİN FAKAT WG ATTIGINDA ZATEN DERİYİ ELİNE ALIP SAG TIKLADIGINDA ORDA BUİLDİN KAPANDIGINI GÖRECEKSİN SONRA HAMMADDE Yİ KÖŞELERİNDEN SECİP

/RG DEFİNE HAMMADDE

YAZ VE ORAYA SADECE BUİLD ALLOW FLAGINI VER VE SORUNUN ÇÖZÜLMÜŞ OLACAGINI GÖRECEKSİN.

SETPARENT VS KAFAN KARIŞMASIN BENİM DEDİĞİM MANTIKTA YAP OLMAZSA SW Yİ ÖZELDEN VER GELEYİM YAPAYIM!
kardeş
gelip yaparmısın sana zahmet
discord Catboy438#5590
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Baretta sunucuma gelip sorunu çözmüştür kilit

Son düzenleme:
/rg setpriority hammadde 7
/rg setpriority spawn 8

gibi dene olmassa tam tersi sanırım.
setpriorty çektikten sonra build-allow tekrar yap.

Konu Çözüldü Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl