Çözüldü Wg li alanda pvp açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Freque

freque.keyubu.com
Elmaslar
5
Minecraft
asdfg1

Discord:

✧ Saul_Goodman#9999

Ben bir yer yapıp wg attım onun üstündede var üst yerde pvp kapalı altda açık olcak nasıl yapabilirim. /rg flag isim pvp allow yaptım olmadı

Doğru yere WG attığınızdan emin olunuz. Büyük ihtimalle FFA için istiyorsunuz böyle bir şeyi, üst kısmın en alt bloğunu balta ile 1. olarak seçin, ffa bekleme yerinin en üst bloğunu 2. yer olarak seçin ve o alanda /rg flag rg pvp deny yapın. Eğer olmuyorsa bütün rg'leri kaldırıp tekrar deneyin.

Son düzenleme:
Ben bir yer yapıp wg attım onun üstündede var üst yerde pvp kapalı altda açık olcak nasıl yapabilirim. /rg flag isim pvp allow yaptım olmadı
Bak önce ilk wgyi at /rg flag pvp deny yaz sonra 2. Wgyi at /rg flag pvp allow yaz. Sonra /rg setparent 1.wgismi 2.wgismi yaz sorun çözülecektir.

PVP yi açmak istediğiniz alanın Arena olduğunu varsayıyorum.Üstündeki alanıda spawn olarak varsayıyorum.
spawnda /rg flag spawn pvp deny ise /rg flag arena pvp allow komutunu kullanmalısınız.
Daha sonra /rg setparent arena spawn komutunu girerek arenanın spawndan üstün olmasını sağlayabilirsiniz.
Bu şekilde de olmuyorsa büyük ihtimalle daha önce yanlış bir setparent ayarı çektiniz spawn ve arenanın wglerini silin ve baştan atın
Ardından setparent i kurallara uygun atın sorun çözülecektir.

PVP her yerde kapalı ise şu adımları deneyin:
1-
Server.properties dosyasından pvp ayarını true olarak işaretleyin.
2- /mvm set pvp true komutunu girin

PVP yi açmak istediğiniz alanın Arena olduğunu varsayıyorum.Üstündeki alanıda spawn olarak varsayıyorum.
spawnda /rg flag spawn pvp deny ise /rg flag arena pvp allow komutunu kullanmalısınız.
Daha sonra /rg setparent arena spawn komutunu girerek arenanın spawndan üstün olmasını sağlayabilirsiniz.
Bu şekilde de olmuyorsa büyük ihtimalle daha önce yanlış bir setparent ayarı çektiniz spawn ve arenanın wglerini silin ve baştan atın
Ardından setparent i kurallara uygun atın sorun çözülecektir.

PVP her yerde kapalı ise şu adımları deneyin:
1-
Server.properties dosyasından pvp ayarını true olarak işaretleyin.
2- /mvm set pvp true komutunu girin
olmadı

Dünyada pvp açıkmı acaba

dostum eğer wgnin üstüne wg açtıysan ve üstündeki wgde pvp açtırmak istiyorsan atıyorum spawn adlı bir wg var üstüne arena adlı bir wg attın ve arenada pvp açmak istiyorsun bunun için ilk önce /rg setparent arena spawn yazıyorsun eğer hata verirse değiştirip yaz ardından nolur nolmaz /rg flag arena pvp allow yaz çözebildiysem ne mutlu bana

dostum eğer wgnin üstüne wg açtıysan ve üstündeki wgde pvp açtırmak istiyorsan atıyorum spawn adlı bir wg var üstüne arena adlı bir wg attın ve arenada pvp açmak istiyorsun bunun için ilk önce /rg setparent arena spawn yazıyorsun eğer hata verirse değiştirip yaz ardından nolur nolmaz /rg flag arena pvp allow yaz çözebildiysem ne mutlu bana
Aynı cümleyi yukarda 2-3 kişi kurdu zaten lütfen yorumları oku önce.

Merhabalar destek için ;

1. /rg define <isim> ( ilk olarak //wand ile eline balta alıp alanı seç )
2. /rg flag <isim> pvp allow

;
Yardımcı olabildiysem mesajımın altındaki elmas yazısına tıklarmısın

Merhabalar destek için ;

1. /rg define <isim> ( ilk olarak //wand ile eline balta alıp alanı seç )
2. /rg flag <isim> pvp allow

;
Yardımcı olabildiysem mesajımın altındaki elmas yazısına tıklarmısın
işte olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl