Çözüldü WG Attığım Yerlerde Kıramazsın Uyarısı Geliyor Fakat Kırılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShadowWolf523

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
meraba oyuncular bloğu kırdığında uyarı geliyor ama blok kırılıp item düşürüyor ve tekrar bloğu yerine koyabiliyolar wg yerive claim plugini kulandım bu alan claimli demesine rame kırılıyo bu seferde antiBlockBreaker kulandım engeledim yine uyarı geliyo ama kırılıyor
işte plugin listem:
pl.PNG

hangisi neden oluyor olabilir
bir serverde gördüm baktığımız bloğa tıklayamıyorduk ve biraz uzaklaşmaya calıştığımımda önümde bir blok yok barier bile yokgidemiyorum ve cehat de yazı cıkıyo hangi plugin?

Skript kullanıyor isen otomatik demir-altın cevherine dönüştürme gibi o yüzden oluyor olabilir.

World Guard eklentisini güncelleyin bendede başka sorunlar vardı güncelleyince düzeldi.

World Guard eklentisini güncelleyin bendede başka sorunlar vardı güncelleyince düzeldi.
en son sürüm 3 defa güncelledim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Skript kullanıyor isen otomatik demir-altın cevherine dönüştürme gibi o yüzden oluyor olabilir.
skript pluginindenmi kaynaklı yani ?

hem başka koruma pluginleride indirdim eğer world guarda sorun olsa dierleri calışırdı ama aynısını dier pluginlerdede yasadım

lütfen cevap yazarmısınız ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl